Kako treba da izgledaju patike za svaki dan?

Patike su obuća koja se najčešće nosi i koju svi biraju kao osnovnu obuću. Svima onima kojima je dozvoljeno da i na poslu nose patike, oni tu mogućnost i te kako koriste. Dakle, patike su obuća, koja se najviše voli. Kada su u pitanju žene, većina žena voli da nosi štikle, ali u samo određenim situacijama, dok se patike obično biraju kada su neke opuštenije varijante.

Sa druge strane, kod muškog dela populacije, situacije je sasvim kristalno jasna – patike su omiljena obuća. Kada birate patike za svaki dan, bilo muške patike ili ženske patike, treba da imate u vidu sledeće stvari:

Patike moraju da budu univerzalne

Šta znači da su patike univerzalne? To znači, da patike treba da se uklapaju u većinu vaših kombinacija. Dakle, to ne znači da patike treba da budu skroz jednostavne, da treba da budu jednobojne. To treba da znači da patike treba da budu u skladu sa svim onim stvarima koje se nalaze u vašem ormaru. Ukoliko vam je omiljena boja crna i najviše nosite crne stvari, onda patike generalno mogu da budu u bilo kojoj boji, bilo kakvog oblika i mogu čak i da imaju neke šare i dodatne elemnte po sebi.

Ukoliko imate raznobojan ormar i volite da nositi uvek nešto drugačije i različito, onda ćete odabrati neku boju koja bi mogla da se uklapa u sve to. Na primer, to su bež ili prljavo bele patike. Kod muškaraca je malo drugačija situacija i oni generalno mogu da budu značajno opušteniji kada biraju muške patike, jer njihove patike za svaki dan mogu da budu u bilo kojoj boji i bilo kog oblika.

Treba da budu najudobnije od sve obuće koju imate

Vaše patike za svaki dan treba da nose titulu najudobnije obuće koju imate. Podrazumeva se da ćete tu vrstu patika nositi svaki dan i zato je najvažnije da one budu udobne i kvalitetne pre svega. Ako izaberete patike, s namerom da ih nosite svaki dan, samo na osnovu toga što su lepe, odnosno zato što lepo izgledaju, a njihovu udobnost stavite na drugo mesto, onda rizikujete da imate probleme.

Problemi sa leđima, kičmom i mnogi drugi zdravstveni problemi mogu da budu posledica neudobne i nekvalitetne obuće. Zato je jako važno, da obuća, u ovom slučaju patike, koje ćete nositi svakog dana, budu vrlo kvalitetne, zbog vašeg osećaja, ali i zbog vašeg zdravlja.

Birajte brendirane patike, jer imaju najveći izbor

Ukoliko ne znate kako da izberete jednostavne i univerzalne patike za svaki dan, a da pritom budu i udobne, onda treba da pogledate po radnjama koje prodaju brendiranu obuću. To ne znači da treba da birate najskuplje modele, već to znači da pre svega treba da krenete u potragu za kvalitetom. Na primer Nike patike imaju mnogo modela, koji bi mogli da vam odgovaraju, isto kao i Adidas patike, koje takođe imaju mnogo veliki izbor patika.

Zapravo, obavezno morate da pogledate više radnji sa brendiranim patikama, jer upravo ovi brendovi imaju najviše modela, koji se mogu nositi svakog dana i koji se vrlo lako mogu uklapati uz mnoge kombinacije.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *