Ne trošite vreme na put, već uživajte na destinaciji. Avionom do Amsterdama za manje od 3 sata

Letovi za Amsterdam – intenzivna linija avio prevoza, koja daje mogućnost da kroz nekoliko sati putovanja osetite čari ovog iskrenog, obojenog i grada slobode. Bilo da odlazite poslovnim povodom, u samostalnoj ili režiji uz turistički aranžman, avio karte Beograd Amsterdam su odlično rešenje, kako u pogledu relativno povoljnih cena, tako i u pogledu udobnosti i kvaliteta samog putovanja.


U Holandiji, zemlji lala, smešten je grad Amsterdam. Čuveni aerodrom Schiphol nalazi se na svega 14 kilometara od prestonice. Da biste bili potpuno zadovovljni svojim putovanjem u Amsterdam, bitno je da se na vreme pripremite i organizujete. Tu je najvažnija stavka svakako organizovanje prevoza – avio karte za Amsterdam.

Avio prevoz do Amsterdama – spoj udobnosti i bezbednosti

Primarni savet za uspešno putovanje jeste odlazak u Amsterdam avionom. Letenje je neverovatno iskustvo, daje poseban ugođaj i osećaj, posebno prilikom poletanja aviona. Cene karata avio prevoza jesu generalno znatno više u poređenju sa drugim prevoznicima, ali budu višestruko opravdane.

Prvo, avionski prevoz je vrlo bezbedan i pouzdan. Iako letovi mogu da kasne, uglavnom se radi o nepredviđenim okolnostima, ili velikim gužvama. Aerodromi su dobro opremljeni, svaki ima putokaz i ljubazno osoblje koje može dati bilo koju informaciju ili sugestiju putnicima. U ozbiljnijim i boljim avio kompanijama kao što je Air Serbia, stjuardese koje redovno nude hranu i piće, mir i tišina tokom leta, daju mogućnost potpunog užitka.

Schiphol-plaza

Letovi za Amsterdam realizuju se od 06:40 u jutarnjim časovima, do popodnevnih sati. Možete izabrati klasu prema vašim mogućnostima: ekonomsku ili biznis. Cena karte za ekonomsku klasu varira od 35 do 155 evra, dok su povratne karte uvek isplativije i povoljnije. Takođe, promotivne cene karata i posebni popusti se odobravaju za kupovinu više karata, povratne avio karte Beograd Amsterdam, putovanje van sezone i slično.

Cena avio karte za Amsterdam za biznis klasu kreće se od minimalnih 400 evra, pa naviše, u zavisnosti od paketa usluga. Moguće je da svoju kartu na vreme rezervišete i putem sajta avio kompanije, odnosno „online“, što je dodatna pogodnost i prilika za kupovinu „iz fotelje“. Uz sva ova olakšanja, bezbedno i brzo ćete stići do aerodroma Schiphol, odakle vas manje od 30 minuta deli od čuvenog Amsterdama.

Šta ćete videti u Amsterdamu?

Amsterdam je grad koji je nastao još u 12. veku, kao ribarska prestonica, ispunjena kanalima, plovnim putevima i visokim građevinama. Danas je mnogo toga promenjeno, ali i te karakteristike su iste. U prestonici Holandije možete videti visoke zgrade, izrazito jakih boja. Ulice su prometne, sa mnogo označenih biciklističkih staza. Bicikli – od najmodernijih, preko klasičnih gradskih, pa do onih malih bicikala na rasklapanje – su omiljeno prevozno sredstvo, i čak i da idete peške, povedite računa, možete se naći na delu za bicikliste. Mnoštvo mostova, užih plovnih kanala sa raznobojnim čamcima krase delove Amsterdama. Turističke ture često organizuju vožnju kanalima. Mnogo je i različitih muzeja: Ane Frank, Madam Tiso, savremene umetnosti, “Museumplein”, Van Gog muzej i mnogo drugih.

old-windmill-czech-republic-europe-beautiful-old-traditional-mill-house-with-garden_1161-770

Čuveni su prometni i bučni trgovi: Dam, Rembratov trg, Ledseplein i slično. Amsterdam je poznat po legalizovanju marihuane, čija se slobodna upotreba može videti u kafe šopovima, od strane isključivo punoletnih lica, u količini do 5 grama. Popularan je i intenzivan noćni provod: mnoštvo pabova, pivnica, kafića i diskoteka, čine da je ovaj grad vrlo bučan, ali često i opasan noću. Sa druge strane, danju se može osetiti svežina reke i mirisi lala.

Amsterdam je najbolje posetiti uz organizovanje avio prevoza. Air Serbia organizuje česte letove za Amsterdam, kao i promotivne cene karata. Ovaj grad učiniće da upoznate novu sferu života i karakteristike znatno slobodnije sredine, u poređenju sa mnogim drugim predstavnicima turizma i atrakcije na koje su turisti inače i navikli. Jedno je sigurno, putovanje u Amsterdam bude nezaboravno.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *