Pokloni za najstrastvenije navijače

Dva najveća sportska kluba u Srbiji, svima jako dobro poznati, su Partizan i Crvena zvezda. Strastveni navijači ovih klubova, igrače svog omiljenog kluba podržavaju navijačkim pesmama, a osim toga i raznim rekvizitetima, navijačkim dresovima i zastavama. Kada se igra „večiti derbi“ pripreme navijača traju danima pre.

Ukoliko ste u potrazi za prodavnicom koja upravo nudi sve navijačke rekvizitete, kako biste bili što bolje opremljeni za utakmicu, za vas smo našli najbogatiju ponudu i to u online prodavnici Serbianshop.

A šta sve možete naći na njihovoj online prodaji? Verujte nam na reč – mnogo toga.

Ukoliko želite da obradujete vama bitnu osobu,  najoriginalniji pokloni u bojama omiljenog tima mogu biti vaš izbor. Najoriginalniji pokloni mogu da budu: rančevi, kačketi, trenerke, lopte ili pravi srpski proizvodi, kao što su tradicionalni suveniri .

Kako izabrati poklone za navijače Partizana i Crvene zvezde, ukoliko se odlučite da to budu srpski proizvodi, sa simbolima vašeg omiljenog kluba?

Vaši prijatelji su Grobari? Shop je mesto za sve navijače Partizana

FK Partizan osnovan je daleke 1945. godine, a navijači Partizana zovu se Grobari. Ovaj nadimak nose i dan danas, a dobili su ga od svojih večitih rivala – navijača FK Crvena zvezda.

Ukoliko ne propuštate ni jednu utakmicu kada igra Partizan i ako su svi vaši prijatelji Grobari, shop sa najraznovrsnijom ponudom upravo je Serbianshop.

Ponuda na njihovom sajtu vam nudi veliki broj dresova, torbi, šortseva, kao i poklona za male navijače, koji mogu biti izbor za originalan poklon malom Grobaru.

Srpski proizvodi i suveniri koji se nalaze u njihovom asortimanu, mogu da ulepšaju navijački poklon vama dragom prijatelju.

Kada su u pitanju Grobari, shop koji će zadovoljiti potrebe i želje najzahtevnijeg navijača FK Partizan jeste upravo  Serbianshop. Kao takav,  jedino je mesto koje nudi naraznovrsniju ponudu artikala. Velika prednost ovakvog vida prodaje, jeste što je kupovina na prvom mestu brza i jednostavna.

Najoriginalniji pokloni za Delije

FK Crvena zvezda takođe je osnovan 1945. godine, ali u martu mesecu. Oni koji navijaju za klub Crvena zvezda, zovu se Delije. Biti Delija u srcu i duši, je zapravo porodična tradicija i ta ljubav se prenosi sa oca na sina. Kolika je ljubav u pitanju, govori i jedan stih navijačke pesme Delija  Zvezda je život, sve drugo su sitnice“.

Serbianshop je mislio i navijače FK Crvena zvezda. Shop ima specijalno osmišljen navijački kutak, koji će i najvatrenijeg Deliju zadovoljiti svojom ponudom.

Ova online prodavnica je posvetila istu pažnju i Grobarima, jednako kao i Delijama. Bilo da ste odlučili da dragog prijatelja obradujete duksericom, običnom majicom, šalom u bojama kluba ili bade mantilom, ovaj shop ima široku paletu navijačkih proizvoda.

Možda želite da kupite svom prijatelju polo majicu na kojoj velikim slovima piše Crvena zvezda? Shop vam upravo nudi veliki izbor majica, čak i onih sa imenom vašeg omiljenog igrača.

Ako ste dugo bili u potrazi za prodavnicom koja na jednom mestu ima i nudi sve, onda je Serbianshop sve ono što dugo niste mogli da otkrijete.

Najoriginalniji pokloni  za ljubitelje sporta, sada su za vas samo na korak od kupovine. I da ne mislite kako drugi sportovi nisu zastupljeni u ovoj prodavnici – Serbianshop je mesto na kome se nudi navijački asortiman i za ljubitelje vaterpola, košarke ili odbojke.

Možda imate prijatelja koji bi tako voleo da ima vaterpolo kapu na kojoj piše Crvena zvezda? Shop vam nudi rešenje i za prijatelja vaterpolistu.

Veliki broj Delija i Grobara, koji več dugo znaju za ovaj navijački kutak, rado se vraćaju svaki put kada žele da obraduju prijatelja originalnim i drugačijim poklonom.

Prednost ovakve kupovine jeste što kupovinu obavljate iz svog doma, a  najoriginalniji pokloni na vašu adresu stižu u najkraćem mogućem roku.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *