DEKORACIJA PROSTORA – ZID OD BALONA

Jedan od značajnijih elemenata pri organizaciji svečanih događaja i slavlja je dekoracija prostora u kojem se sam događaj organizuje. Adekvatna i pažljivo osmišljena dekoracija pojačaće vizuelni doživljaj i naglasiti atmosferu koja se očekuje. Bez obzira da li se planira dekoracija prostora povodom venčanja, proslava rođendana, devojačkih ili momačkih večeri baloni su odličan i jeftin izbor.

Na vama je da izaberete da li želite da vaša proslava ima svečaniju ili opušteniju atmosferu, a shodno tome ljudi iz kompanije BaloniBeograd.rs predložiće vam balone iz njihove široke ponude koji će najbolje ostvariti  upravo ono što želite.

ZID OD BALONA

Vrlo efektna dekoracija koja je postala pravi hit u poslednje vreme, zid od balona u delu prostora koji treba posebno da se istakne ili u delu prostora gde će se slavljenici fotografisati sa zvanicama i svojim gostima. Pri konstrukciji zida od balona dizajneru su na raspolaganju baloni u različitim bojama, veličinama i oblicima.

Tako na originalan način možete „izidati“ zid od većeg broja balona, a rezultat će sigurno biti impresivan. Elegantan zid od belih balona,  jednobojan zid ili zid od šarenih balona ili možda u kombinaciji sa cvetnim aranžmanima originalno će ukrasiti prostor i vaše slavlje može da počne.

VELIKO SRCE OD BALONA

Kod organizacije događaja u kojima se slavi ljubav kao što su  proslave venčanja, veridbi, rođenja dece čest zahtev organizatora su dekoracije u obliku srca. Baloni punjeni helijumom u obliku srca ili veliko srce od balona uneće simbole ljubavi u vaš događaj. Veliko srce najčešće se formira od 19 povezanih balona ali po vašem zahtevu srce može biti i veće. Izborom boja balona koji grade oblik srca naglasiće se prepoznatljiva poruka za vaše zvanice.

DUGA OD BALONA

Dekoracijom dela prostora balonima koji se ređaju u nizu i u više boja formira se duga koja će vrlo efektno naznačiti mesto predviđeno za slavljenike . Kažu da prolazak ispod duge donosi sreću pa evo originalne prilike za naše slavljenike da sreću utvrde višestruko. Kod odabira dekoracija u obliku duge od balona često se formiraju i bočni stubovi od balona na koje se oslanja konstrukcija duginog svoda.

Ova dekoracija najčešće se pravi sa izduženim balonima, onim koji se koriste i za pravljenje formi u obliku raznih životinja.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *