Klub Brankow – predlog za noćni život u Beogradu

Sa hladnijim vremenom u Beogradu je počeo i period traženja novih jesenjih i zimskih klubova koji će zameniti letnje žurke na otvorenom i splavove.

Lokacija oko Brankovog mosta i dalje ostaje dominantna i zanimljiva kada je reč o noćnom provodu. Kako grad nudi veliki izbor klubova, nekada i nije baš lako pronaći onaj idealni, u kome želite da se provodite svakog vikenda.

Ruku na srce, pronalaženje i isprobavanje raznoraznih klubova i kafića itekako ume da bude zabavno, ali je jednako dobro pronaći „ono nešto“ i znati da je određeni klub „taj“ i da za njega može da se kaže „to je to“.

Kul ritmovi u klubu Brankow

Upravo će klub Brankow za mnoge biti ono novo idealno mesto za izlaske u kom je dobra muzika ukombinovana sa dobrom atmosferom.

Disco, house, funk – to se može čuti u 200 kvadrata koje zauzima ovaj klub. DJ-evi nastupaju preko vikenda i četvrtkom, a svakodnevno možete posetiti ovaj klub, odnosno doći sa prijateljima na kafu ili piće.

Dobar provod je rezervisan za veče.

Mnogi poznati DJ-evi su nastupali u klubu Brankow tokom njegovog postojanja – The Freemasons, Funkerman, Karmon, Claptone, Tube, Dimitri from Paris, Krak, Berger i The Beatshakers su samo neki od njih.

Ovaj klub definišu i kao deep house, electro house odnosno disko DJ klub. Mnogi hvale program četvrtkom, takozvani Rnb thursdays delight. Klub Brankow može da primi otprilike 500 ljudi, a preporučuje se da rezervišete mesto pre odlaska u klub. Takođe, obavezno probajte neki koktel!

Zanimljivi enterijer

Klub Brankow, kako mu i samo ime kaže, povezan je sa Brankovim mostom (tačnije, nalazi se u samom Brankovom mostu) spajajući Novi Beograd sa starim delom grada.

Unutrašnjost kluba je zanimljivo uređena, u znaku mosta, kao simbola komunikacije, povezanosti i spajanja kako spojivog tako i nespojivog.

Spoj suprotnosti neguje se u celom enterijeru za koji je bio zadužen dizajner Đorđe Gec, koji je radio na enterijeru i drugih popularnih beogradskih klubova, na primer Radosti, Mladosti i Ludosti, ali i ostalih „it“ mesta.

Sadašnji klub Brankow nalazi se na mestu skoro zaboravljenog starog skladišta gotovo u centru Beograda, ali je nakon redizajna i uređenja dobio reputaciju jednog od najatraktivnijih mesta za provod u Beogradu.

Plava i žuta boja, drvo, dugačak šank, beton, staklo, koža, ogledala na podu, urbanost, avangarda, disko kugla – ovaj naizgled nespojivi spoj odlično funkcioniše.

Izgled kluba Brankow porede sa izgledom najpoznatijih klubova svetskih metropola, u šta su se uverili oni koji su klub posetili.

Dakle, ukoliko ste u potrazi za novim „it“ mestom, a ljubitelj ste upravo ove muzike koja se može čuti u klubu Brankow, ne tražite više.

Zbog sve veće potražnje, besplatnu rezervaciju možete izvršiti ovde:

http://www.beogradnocu.com/klubovi-u-beogradu/klub-brankow/.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *