Proslava nove godine u Beogradu

Nikada nije kasno početi sa pripremama za najluđu večer u godini, posebno ako želite da proslavite u Beogradu!

Želite ući u 2023. godinu sa stilom, okruženi najboljim društvom i odličnom atmosferom? Onda počnite na vrijeme planirati novogodišnju večer u Beogradu. 

Prva asocijacija na proslavu novogidšnje večeri je većini Beograd. Pitate se zašto? Zato jer ovaj grad svih 365 dana ne spava, a posljednja noć u godini je kruna cjelokupnog noćnog života. 

Nova godina Beograd pružit će vam sasvim jedno novo iskustvo u kojem ćete kreirati nezaboravne uspomene. 

Prijestolnicu Srbije posjećuju mladi iz cijeloga svijeta koji su željni zabave, dobrog provoda i odlične muzike i pića. 

Osim što godišnje privuče hiljade i hiljade mladih iz cijeloga svijeta u Beogradu su česti gosti iz susjednih zemalja poput Bosne i Hercegovine, Crne gore i Hrvatske. 

Posebno kada još uvijek Corona virus postoji kao i epidemiološke mjere i uvjeti za ulazak u strane zemlje. Beograd, kao i planine poput Zlatibora ili Kopaonika postale su savršena opcija kada je ulazak u većinu evropskih zemalja komplikovan. 

No, šta Beograd nudi u novogodišnjoj noći što ga čini tako posebnim? U samoj srži grada nalazi se noćni provod i muzika. Beograđani su poznati po tome što znaju kako se zabavaiti i uživati u životu. Osim toga, doček nove godine organizuje se u svim poznatim splavovima, noćnim klubovima, kafanama, restoranima pa čak i luksuznim hotelima od pet zvjezdica. 

Nekoliko mjeseci prije 31. decembra grad objavi poznata imena koja će na javnom dočeku uvesti u novu godinu. 

Iako ovaj grad možete posjetiti i drugim mjesecima jednostavno atmofsera koja vlada u Beogradu za novu godinu je posebna. 

Praznična čarolija grad učini još ljepšim. Ukoliko želite da sve to iskusite za doček 2023. godine onda vam preporučujemo da počnete na vrijeme za organizacijom putovanja i rezervacijama. 

Nova godina u ovom gradu je posebna ali izuzetno popularna, tako da se mjesta i rezervacije brzo popunjavanju. 

Zbog toga nije toliko neobična pojava u Beogradu da vidite ponude za novogodišnju večer već na samom početku godine. 

Nova godina Beograd – gdje je najbolji doček?

Beograd je ispunjen raznim lokalima, klubovima, splavovima koji priređuju najluđe dočeke nove godine. Bez obzira za koji izbor se odlučite, zasigurno ćete imati odličan i nezaboravan provod. 

U slučaju do volite izlaske u noćne klubove ili splavove onda za Novu godinu možete pronaći već sada cijene rezervacija koje se kreću od 25 do 60 eura. 

Cijena zavisi od vrste lokala kao i pjevača koji nastupa. Takđer, obratite pažnju da li je u cijenu rezervacije uključeno i boca pića po želji ili to morate dodatno platiti. 

Svakako da ukoliko slavite sa društvo cijena rezervacije kao i boce pića izaći će vas dosta povoljnije. 

Pored dočeka u poznatim beogradskim splavovima možete ponoć dočekati i u kafanama. One pružaju  istinski balkanski duh zabave i muzike, te se smatraju jednim od simbola ovoga grada. 

Za potpuni ugođaj možete rezervisati vaše mjesto u jednim od poznatih kafana na Skadarliji. Ovo je odličan izbor za sve koji nisu ljubitelji gužve u klubovima ali svakako vole odbar provod.  Uživajte u odličnoj narodnoj muzici i tradicionalnoj hrani u nekoj od beogradskih kafana. 

S druge strane nešto luksuzuniji doček u Beogradu je u poznatim hotelima. Cijene proslave novogdišnje večeri u luksuznim hotelima se kreću od 120 do 160 eura po osobi. 

U hotelima obično nastupaju poznati regionalni pjevači poput Nataše Bekvalac, Saše Matića, Ace Pejovića, Mirze Selimovića i mnogih drugih. 

Dobra strana novogodišnje večeri u Beogradu je što traje dvije večeri za redom. Da, dobro ste čuli! U većini beogradskih lokala dan nakon je rezervisan za reprizu nove godine. Tako da ukoliko želite u potpunisti uživati u noćnom životu Beograda onda je period nove godine idealna opcija. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *