Zašto je Bela reka jedan od najboljih restorana u Beogradu?

Isprobajte hranu u jednim od najpopularnijih beogradskih restorana 

Među prvim stvarima kada planirate putovanje je pronalazak restorana u kojima možete ručati, večerati ili doručkovati. Zasigurno je posebna čar kada se nalazite u drugoj državi i gradu isprobati sva tradicionalna jela. 

Ipak kroz hranu najbolje možete upoznati tradiciju, kulturu jedne državi i njenog naroda. U slučaju da posjećujete Beograd potraga za idealnim restoranom može biti otežana. Od tradicionalnih restorana do luksuznih u čijoj ponudi se nalaze jela iz poznatih svjetskih kuhinja. 

Kako bismo vam olakšali tu potragu u nastavku vam donosimo preporuku za Bela Reka restoran gdje možete najbolje upoznati prijestonicu Srbije. 

Nacionalni restoran osnovan je 2017. godine a u vrlo kratkom roku prikupio je simpatije mnogih. Ambijent koji odražava spoj savremenog i tradicionalnog upotpunit će vaše cjelokupno iskustvo. 

Iako na prvu pomisao niko ne obraća pažnju na ambijent i enterijer u restoranima svakako da je to dodatan plus kada tražite idealno mjesto za ručanje.  Također, zahvaljujući uslužnosti konobara kao i ambijentu u ovom restoranu osjećat ćete se kao kod kuće. 

Hrana koja će zadovoljiti sva vaša čula 

Ukus hrane je najvažniji kada ste u potrazi za novim mjesto za ručanje. Bez obzira gdje se nalazili u vašem gradu ili u stranoj državi svi žele restorani koji nudi najukusnija jela. 

Beograd je ispunjen za popularnim, kvalitetnim restoranima koji opravdavanju činjenicu zašto su svrstani među najpopularnije lokale. Među njima naravno svrstan je Bela Reka restoran. 

O njegovom kvalitetu i hrani koja će proboditi sva vaša osjetila dovoljno govori da je za vrlo malo vremena pridobio simpatije brojnih Beograđana. 

Hrana se priprema po tradicionalnom načinu na ćumuru, ražnju ili pod sačem u zavisnosti od jela. Stoga, restoran u je poptunosti odraz tradicionalne srpske kuhinje od same recepture, pripreme i serviranja. 

Meni restorana je prilagođen svima. Bilo da ste ljubtelj mesa, vegeterijanac ili možda ste na dijeti na meniju Bele reke pronaći ćete sigurno jelo koje vama najviše odgovra. 

Osim hrane, restoran nudi vrhunske selekcije domaćih vina i rakija koje u potpunosti imaju autentično porijeklo i pravljenje. 

Očekivano je da domaća tradicionalna jela dominiraju u ponudi restorana. Što je odlična stvar za sve turiste koji dolaze u Beograd tražeći restoran sa jelima po domaćoj recepturi. 

 Bela Reka restoran – gdje se nalazi i radno vrijeme 

Bela Reka restoran smješten je na Novom Beogradu, tačnije na adresi Tošin bunar, broj 179. Sama lokacija restorana je na prometnom dijelu grada. Tako da nećete imati problema kada ga budete tražili. 

U sklopu objekta se nalazi veliki privatni parking. Stoga, ne trebate brinuti gdje ćete parkirati i da li ćete uopšte moći pronaći parking mjesto. 

Ne morate živjeti u Beogradu da znate koliko je teško pronaći mjesto gdje možete parkirati vaš automobil. Ovo je nažalost odlika svih većih gradova. No, na svu sreću sve više novijih restorana u sklopu objekta nude i privatni parking za sve goste.

Bezbijedno parkirajte automobil i uživajte u svim specijalitetima koje nudi Bela reka restoran. 

Otvoren je svakog dana i ne morate brinuti da li ćete moći posjetiti restoran u slučaju da bude zatvoren. 

Restorani u Beogradu najbolje će vam prikazati grad kao i kulturu Srbije.  Bez obzira koji vaš izbor bio za doručak, ručak, večeru ili bilo kakvu vrstu proslave u ovom gradu sigurno nećete ostati gladni. 

Radno vrijeme restorana je od 8 sati ujutru do ponoći. S obzirom da je restoran svrstan među najpoznatije restorane u Beogradu svakim danom je ispunjen gostima koji uživaju u ukusnoj hrani. Zbog toga su neophodne rezervacije kako biste osigurali vaše mjesto za ručak, doručak ili večeru. 

Rezervisati stol u Beloj reci je jednostavno i brzo. Možete rezervacije ostvariti putem poziva na broj ili online. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *