Bosch Concept Store u UŠĆE Šoping Centru slavi godinu dana poslovanja

Na krilma novog svetskog talasa kupovine, hrabro smo pre tačno godinu dana pokrenuli prodavnicu sa originalnim konceptom. Po uzoru na vodeće trendove, prvi u našoj zemlji uneli smo inovaciju u vidu uvođenja profesionalnog asistenta pri kupovini.

Uz ovakav pristup više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Kupac veoma lako, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena. Tako je, na neki način, ostvaren san svakog potrošača – da dobije specijalizovanog prodavca.

Dr Techno kao stručnjak za tehniku i posebno za Bosch, je povodom prvog rođendanskog jubileja omogućio svim kupcima da putem samo jednog KLIKA po sniženim cenama odaberu prepoznatljivo kvalitetne Bosch kućne aparate!

Ekskluzivna ponuda proizvoda aktuelna je do kraja juna.

Prilika da jednim klikom oplemenite domaćinstvo

Bosch Concept Store je imao izuzetnu posećenost, a neobičan koncept radnje se potvrdio kao pun pogodak i osveženje na tržištu. Ponosni na tu činjenicu, u danima slavlja ćemo tokom juna kupcima pružati mogućnost da kupovinom Bosch uređaja u prodavnici preuzmu vaučere sa popustima. Potrošači će moći da ih iskoriste do kraja godine.

Po slavljeničkim cenama smo, na posebnom linku, izdvojili grupu artikala. Na Vama je da uz samo jedan klik otrkijete POROĐENDANSKU PONUDU koja će se dopunjavati tokom juna.

Srećno sa kupovinom!

Osetite kako izgleda šoping uz profesionalog savetnika

U našoj prodavnici pred potrošačima su uređaji za kompletno domaćinstvo, ali uz koncept koji je osmišljen tako da kupovina postaje zadovoljstvo. U prijatnom prostoru, kupce dočekuju profesionalni savetnici za kupovinu, koji su tu da olakšaću proces i daju konkretne savete i preporuke.

Ovakvim pristupom Dr Techno, vaš specijalista za kupovinu, i Bosch ponudili su novo iskustvo kupovine, budući da više nema potrebe da se brojne ponude na internetu pretražuju satima. Potrošač, u razgovoru sa savetnikom bira uređaj koji najviše odgovara njegovim potrebama, uz uštedu vremena.

Tako je po prvi put u našoj zemlji, kupovina Bosch uređaja postala personalizovana i, na neki način, je ostvaren san svakog kupca. A to je da dobije specijalizovanog prodavca, samo za sebe. Zato, i vi morate osetiti kako izgleda ovaj tip kupovine, koji je osvojio svet.

I obavezno zavirite u KOMPLETNU PONUDU vrhunskih Bosch proizvoda.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *