Dileme oko kupovine televizora

Došlo je vreme da želite da promenite svoj stari televizor, znate da su se trendovi promenili ali ne znate za koji tačno televizor da se odlučite i koje sve pogodnosti nudi određeni televizor. Bez brige na pravom ste mestu. Ovaj tekst će vam pomoći da saznate šta je trenutno popularno i koje sve mogućnosti nude određeni modeli televizora, i šta je ono što treba da privuče vašu pažnju prilikom odabira.

Prvo što kupcima upada u oči jesu veliki ekrani, oni danas jesu najpopularniji i najtraženiji, trendovi malih ekrana su se promenili pa kupci sve više žele da njihov dom ili poslovni prostor krase televizori sa velikim ekranima i visokom rezolucijom. Tesla televizor, su proizovodi poznate fabrike koja je dobila ime po našem čuvenom naučniku Nikoli Tesli. Ovim televizorima su kupci sve više zadovoljni jer se pokazalo da se oni najmanje kvare, cena je sasvim prstupačna za kvalitet koji ovi televizori nude.

Pitate se šta je danas trend?

Trendu su televizori sa Ultra HD (4k) rezolucijom, koji pruža vrhunski kvalitet slike i ima četiri puta više piksela od onih televizora sa Full HD rezolucijom. Cene jesu visoke, ali sa stalnim izlaskom novih modela iz pogona njihove cene drastično padaju.

Danas se kompanije proizvode televizore sa Dolby Vision, HDR karakteristikama, Ultra HD Premium.

Šta sve nude ove karakteristike?

Nude visok kvalitet slike, jaču osvetljenost ekrana i realnije boje.

Šta treba imati u vidu prilikom odabira veličine ekrana?

Imajte u vidu to koliko često gledate TV, koji broj ljudi je stalno ispred ekrana kao i veličinu prostora u kojoj planirate da postavite svoj uređeaj. Najbolje je sedeti na udaljenosti dupoj od veličine ekrana.

Birajte televizore sa Ultra HD rezolucijom, jer je to budućnost emitovanja. Filmovi koji se trenutno snimaju su visoke rezolucije, koji će uskoro stići na male ekrane. Naravno ukoliko nemate televizore sa Ultra HD rezolucijom to ne znači da nećete moći da ogledate dati filmski sadržaj, ali nećete moći da imate pun doživljaj onoga što se prikazuje ispre vas. Sa ovom rezolucijom sve što se dešava na ekranu, u vašoj glavi će biti živopisnije i sveže.

Servis za televizore može da pomogne

Istekla vam je garancija na televizor, a došlo je do kvara. Nema slike ili tona, ne može da se adekvatno pokrene televizor. Polako i bez panike, jer danas dobar tv servis rešava sve vrste kvarove koje mogu zadesiti vaš televizor, bilo da se radi o televizore koji je starije generacije ili o nekom koji je novije.

Na adresu koju odredite, servisi za televizore dolaze i uzimaju vaš televizor. Kada televizor stigne u servis radi se dijagnostika, šta se tačno desilo. Cena servisiranja televizora biće onoliko kolika je težina kvara, občno su cene prilagodljive svima tako da bez brige oko toga. Ukoliko je neki deo pokvaren i potebna je zamena, to može malo povećati cenu popravke. Servisi za televizore pružaju garanciju na svoje popravke i to da ponovo televizor vrate na adresu koju vi odredite.  Za početak, ukoliko imate ovakav problem, ukucajte na iternet pretraživaču koji sve to servisi za televizore postoje i odlučite se za onaj servis koji najviše kupi vaše poverenje.

 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *