Filmovizija ili filmovanje za vikend

Pre nego što objasnim ove moderne termine poput filmovizije, tj. filmovanja, želim da ukažem na jedan fenomen.

Danas stres putuje brzinom svetlosti. Moj otac, radio kao činovnik, napiše pismo, pošalje na poštu, a feedback dobije tek za par dana. Danas, još nisi poslao mejl, ono stignu još dva sa napomenom ASAP. Ovakva tenzija svakako nije dobra i treba neka aktivnost za opuštanje.

Jedna od dimenzija aktivnosti koja se uspešno može suprotstaviti tenziji savremenog poslovanja treba da bude fizička akcija i rekracija. Ponavljanje serija vežbi sa tegovima u teretani može da ojača pažnju, ili moderno flow, na rad mišića i relaksira mozak od uvek prisutne analize tipa, da li će stići roba na vreme, da li će kurs podivljati, kako ću otplatiti stan, da li da idem na još jedno dete do pitanja o otkazu i td. Trčanje isto može da bude korisno, a o plivanju ni da ne govorim. Odlične rezultate daje stoni tenis, probajte bićete iznenađeni.

Filmovizija
Filmovizija ili filmovanje, izvor slike Filmovi7.com

Ali pored fizičkih aktivnosti, dobro je misaono opuštanje. Filmovizija za vikend http://www.filmovi7.com/online/filmovizija-na-sajtu-filmovi-online/ , je proces kad se toliko unesemo u neki film, seriju ili video snimak da za malo duži interval budemo odsutni iz sadašnjosti.

Dobru pažnju pružaju akcioni avanturistički filmovi smešteni u istoriju, poput Troje, ili kinesle Crvene Stene, zatim Gospodara Prstenova i slično.

Cela poenta tokom filmvanja je uživanje u sistemu vrednosti koji prija vašim postavljenim ciljevima koje delite i eliminisanje pristupa stresu.

Onda dolazi i taj trenutak kad se film završava, a vi se vraćate u realnost. Kolko je ostvarenje sedme umetnosti bilo upečatljivije, toliko je povratak neprijatniji.

Za kraj, ako niste pogledajte Pijev život, film koji je pokupio najviše oskara ove godine, uživaćete u fantastičnim efektima 3d ostvarenja i pobedi ljudskog duha ne samo nad subjektivnim strahovima, već i onim pravim!

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *