Kako da svoje venčanje učinite nezaboravnim

Dođe tako onaj period u godini kada malo-malo pa idete na neko venčanje, naročito ako spadate u tu generaciju kada su naprosno svi shvatili da je vreme da stanu na „ludi kamen“. I nakon višemesečnog iskustva počasnog gosta na svadbama, napokon je došlo i vaše venčanje! Do sada ste imali priliku da vidite, iskusite i isprobate svašta i trebalo bi da znate šta je ono što želite, a šta ono što ne želite. I ne, nemojte se osećati kao da nekoga „kopirate“ – sve je to samo traženje inspiracije koju svakako možete da pronađete i u magazinima o venčanjima kao i na internetu i društvenim mrežama.

Elem. Došao je i vaš red. Ako pretpostavimo da će vaše venčanje biti samo jednom, zaista ga treba učiniti posebnim i nezaboravnim!

Ispoštujte univerzalna pravila!

Koliko god želeli da budete unikatni i organizujete venčanje za pamćenje, postoje „pravila“ koja morate da ispoštujete svakako ali koja naravno ne znače da će vam upropastiti celokupan doživljaj. Na primer, svakako će biti potrebno da mislite o tome gde ćete napraviti proslavu, na koji način ćete dekorisati prostor, koliko vam je potrebno hrane i pića za sve goste (poseban akenat stavite na piće i svadbene torte jer je poznato da se svi najviše raduju alkoholu i slatkišima), a bitna stavka je svakako i muzika. Naravno, sve ovo možete da podredite ličnim željama, na primer, želite da se na vašem venčanju služi samo šampanjac, jedu samo čokoladne svadbene torte, a da muzika bude strana i moderna. Imate pravo na to! Univerzalna pravila možete da prilagodite svojim željama jer je na kraju krajeva to vaše venčanje. Naša preporuka je, kada su svadbene torte u pitanju, Lav cakes Beograd

Budite razmaženi!

Bez obzira na to da li spadate u mladence koji odmalena maštaju o svom najvažnijem danu ili ste tek nakon veridbe shvatili u šta se upuštate, dozvoljeno vam je da budete razmaženi. Odnosno, dozvoljeno vam je da ugodite sebi i ispunite sve svoje želje. U smislu, ako ste oduvek maštali o romantičnom venčanju na plaži – probajte to da realizujete! Ne želite da pravite slavlje za stariju rodbinu već samo za prijatelje? Napravite žurku za svoju dušu, a ostatak obaveznih zvanica počastite svečanim ručkom nešto kasnije. Na primer. Ne želite klasičnu venčanicu i odelo već sasvim drugačije odevne kombinacije? Kada ćete ispuniti sebi tu želju ako ne sad? U tom smislu – budite sebični i razmaženi – vaš je dan!

Poslušajte savet, ali i svoj unutrašnji osećaj!

Prilikom organizacije venčanja je jako važno da imate pomoć jer je nerealno da sami možete da uradite sve i mislite o svemu. „Unajmite“ profesionalnu pomoć ili pomoć prijatelja ili bliske rodbine jer je vrlo dobro  poznato da dve glave uvek razmisljaju bolje od jedne. U tom smislu, poslušajte njihove savete koji su objektivni i pokušajte da ih uskladite sa već pomenutim sebičnim željama i unutrašnjim osećajem. Možda primetite da vaša ideja nije sprovodiva u delo, a vama to nikada ne bi ni palo na pamet jer ste bili zaslepljeni samom idejom. Zato je potrebno da imate nekog svog ko će u nekim trenucima biti vaš glas razuma.

 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *