Modni saveti: kako da iskombinujete crvene patike?

Crvena je jedna od najupečatljivijih boja, boja koje osvajaju, ostavljaju bez daha, boja koje privlače. Mnoge monotone odevne kombinacije možete ukrasiti crvenim detaljem i one će izgledati sasvim drugačije. Savim smo saglasni i sa činjenicom da crvena boja nekada zaista može da deluje previše drečavo, da joj nije mesto u svakoj odevnoj kombinaciji i da bi u nekim situacijama trebalo da se klonimo te crvene.

Ipak, to su samo retki slučajevi. Sa crvenom, ukoliko je pravilno iskombinujete, ne možete pogrešiti. Ako ste rešili da sebe obradujete jednim parom crvenih patika, onda imamo savete uz šta bi najbolje trebalo da ih nosite.

Vojnički fazon i crvene patike

Jednako dobra kombinacija i za muškarce i za žene su popularni military, odnosno vojni fazon sa crvenim patikama. Možete izabrati košulju sa vojničkim printom, zatim crne pantalone ili crni teksas i crvene Adidas patike. U zavisnosti od toga kojeg ste pola izabraćete muške patike ili ženske. Ova kombinacija može da deluje vrlo moćno i privlačno svima koji vas budu primetili, a i te kako će vas primetiti.

Ovo je jedna opuštena varijanta, koja govori mnogo toga o vama. Pre svega da imate stila, da ste odvažni, da pratite modne trendove i da vodite računa o tome kako izgledate, odnosno da vodite računa o detaljima.

Crne kombinacije uz crvene air max patike

Postoje dani kada nam se nosi crno, kada nam se ono dopada, kada jednostavno želimo da se od glave do pete obučemo u crno. Zapravo ne baš od glave do pete. Kada isplanirate da obučete crnu majicu i crne farmerice, onda bi poželjno bilo da nekako dodate malo boje u vaš stil. Crvene air max Nike patike mogu da budu odličan detalj, koji će se usaglasiti sa vašom kombinacijom. Izaberite uske farmerice i najobičniju crnu torbu, ukoliko ste žensko.

Priznaćete da bi ova kombinacija u skladu sa nekim običnim crnim patikama bila sasvim jednostavna i verovatno biste ostali neprimećeni. Ovako, kada se odlučite za crvene air max Nike patike, biće i te kako zapaženi, a celokupna crna kombinacija će zapravo doprineti da akcenat bude na vašim novim patikama.

Crvena patike uz haljinu

Da, i ova kombinacija može da bude jednako dobra kao i prethodne. U ovom slučaju morate da vodite računa kakvu haljinu birate. To može da bude jednostavna uska haljina ili haljina do kolena, možda čak i tik ispod kolena. To bi trebalo da bude haljina koja je blagih boja, bež ili siva bi bile najbolje boje. Haljina ne treba da bude previše elegantna, jer je vrlo verovatno da neće biti u skladu sa vašim crvenim patikama.

Znači ona mora da bude jednostavna, da ističe vaše prednosti, a u isto vreme dovoljno opuštena kako biste ovu kombinaciju sa crvenim ženskim patikama izneli na pravi način.

Boyfriend farmerice i crvene patike

Široke pocepane farmerice do čukljeva, obična bela košuljica ili teksas jaknica i crvene patike su verovatno najpoželjnija kombinacija. Mnoge modne blogerke obožavaju ove opuštene stilove, kojima na neki način ističu mnogo toga, a opet nije potreban pretarani napor. Ove vrste kombinacija uvek izgledaju maksimalno urbano, a nekada mogu da budu i veoma senzualne.

Važno je da izaberete teksas boyfriend farmerice koje vama pristaju i da uvek imate u vidu da je moguće da ih iskombinujete sa bilo kojom bojom ženskih patika, ali da ćete biti najodvažnije ukoliko izaberete crvene patike.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *