Najpoznatija rešenja za problem totalne krezubosti

Stomatološke ordinacije donose najbolja rešenja za situacije totalne krezubosti tako da je na različite načine moguće vratiti prelep osmeh i sve zube u jednu ili obe vilice.

Koji su trendovi i kako da zubi izgledaju prirodno? Da li je moguće da rešenje bude trajna zamena, bez ikakvih kasnijih ulaganja, dorade i menjanja?

Gubitak zuba je najteže stanje u stomatologiji i utiče ne samo na estetiku lica, već i na normalnu funkciju sitnjenja hrane. Desni se povlače, obrazi upadaju, a postoji i veliki rizik od oboljenja kardio-vaskularnog sistema jer je krvotok u usnoj duplji direktno vezan sa srčanim putevima.

Zbog toga je primarno lečiti zub i sanirati infekcije, ali ako do gubitka neminovno dođe, važno je odabrati odgovarajuću nadoknadu koja će vratiti blistav osmeh na lice.

All on 4 – Srbija ima vrhunske stručnjake koji donose ovu novu metodu

Jedan od najsavremenijih postupaka za popunjavanje nedostajućih zuba jeste metoda All on 4. Srbija je poznata po ovakvim inovacijama pa se može sa jednostavnom intervencijom dobiti trajna nadoknada zuba.

Reč je o postupku gde se uz pomoć četiri implantata nosi zubna proteza od 12 krunica što na jednostavan način kombinuje totalnu protezu i implantate.

I postupak ugradnje je jednostavan, tokom jedne intervencije se pozicionira 4 veštačka šrafa koji onda srastu u vilicu za otprilike 3 meseca. Nakon toga se na njih postavlja proteza koja se pravi kompjuterski precizno, a pošto su i krunice urađene najsavremenijim metodama, govorimo o postupku koji brzo i lako rešava problem nedostatka zuba.

I u inostranstvu smo čuveni pa se redovno traži pojam „all on 4 Srbija cena“ i jasno je da smo među najjeftinijim dentalnim centrima, a donosimo svetske rezultate. Zbog toga smo nadaleko poznati i dosta je stranaca koji baš zbog All on 4 Srbiju i posete.

Pojedinačna ugradnja implantata

Jedno od savremenijih načina za popunjavanje nedostajućih zuba je i pojedinačna ugradnja implantata. 

Ovo je skuplja metoda i svakako zahtevnija jer je i ugradnja složenija, ali je i ona mnogo jeftinija nego u inostranstvu pa se na ovakvu zamenu odlučuju najviše turisti iz inostranstva.

Ipak je za All on 4 Srbija, cena mnogo povoljnija pa se pacijenti češće biraju ovu metodu ako moraju da nadoknade sve zube u vilici.

Totalna proteza je klasično rešenje koje ima i nedostatke

Za razliku od All on 4 postupka i zubnih implantata, totalna proteza se ne vezuje za vilicu pa samim tim stvara neugodnost pri korišćenju i zahteva brojne korekcije kako desni nastave sa svojim povlačenjem.

Tehnika je popularna i dalje, ali sve više pacijenata bira metode kao što je All on 4 ili All on 6, jer je osećaj kao da imate sopstvene zube, vilica izgleda prirodnije, a osmeh ne zahteva nikakva dalja ulaganja.

Ne postoji izgovor zbog kog treba da pristanete da nemate sve zube u vilici, a pogotovo na situaciju da vam nedostaje veći broj zuba.

Savremene metode donose trajnija rešenja, a Srbija ima pristupačne cene pa se kod nas može dobiti svetska usluga po povoljnim iznosima.

Totalna proteza je klasično rešenje koje će uvek imati svoje pristalice, ali je sada dobila konkurenciju koja sve više potiskuje ovu metodu koja postaje sve ređi izbor.Posavetujte se sa stomatologom ako imate slične probleme i na najbolji način svom licu vratite osmeh sa prelepim zubima.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *