Personalizovani zidni kalendari 2024 – savršen poklon

U vreme praznika misao se sama vrati na priču o prolaznosti i kalendarima kao njenim svedocima.  Za mnoge su  kalendari ostali u prošlom veku, medjutim, za većinu članova naših porodica i prijatelja rodjenih sredinom prošlog veka oni su i dalje veoma značajni,  traženi i poželjni kao poklon. 

Početak godine je vreme darivanja i prilika da  porodici  i prijateljima još jednom pokažete koliko Vam znače, nekim skupim poklonom to nećete uspeti, njima skupi pokloni ništa ne znače, ali će ih personalizovani zidni kalendari 2024. sigurno  raznežiti, njih će prihvatiti oberučke i sigurno će im se obradovati zato što će biti više od običnog vremenskog orjentira. 

Zidni kalendari sa zajedničkim fotografijama

Za bake i deke uredjivanje doma predstavlja izlaganje porodičnih fotografija, što više njih dok dom ne pretvore u porodičnu galeriju. U želji da budu stalno okruženi svojim naslednicima, često preteraju i gomilaju fotografije bez nekog reda i organizacije.  Personalizovani kalendari sa Vašim porodičnim fotografijama su najbolji način da uvedete red. Ukoliko odaberete omiljene fotografije i kalendar se odradi kvalitetno, oduševićete ih poklonom i uverićete se kako tako praktični reklamni predmeti mogu da doprinesu estetici u enterijeru.

Inspirativno je i biće vam veliki izazov što možete da se igrate i povezujete bitne fotografije i važne datume sa odredjenim periodima godine. Uz personalizovane kalendare 2024. imaće porodični album na zidu i sigurno neće zaboraviti godišnjice i rodjendane. Zahvaljujući programima za obradu fotografija u štampariji mogu da ih odštampaju sa specifičnim i zanimljivim okvirom koji će Vaše najbliže sentimentalno vezati za neke prošle dane, lepe uspomene, a dom će im pretvoriti u prijatni ambijent u kome se oseća lepota i povezanost porodice i prijateljskih veza. Personalizovani zidni kalendari će sigurno za njih biti najveće iznenadjenje, ne postoji razlog da im to ne priredite. 

Visokokvalitetna štampa kalendara sa fotografijama

Personalizovani kalendari sa fotografijama štampaju se najsavremenijom digitalnom tehnologijom koja pruža visok kvalitet slike i realizuje svaku Vašu ideju.  Savremena  tehnologija štampe omogućila je  da boja bude trajno utisnuta pa vremenom fotografije sigurno neće izbledeti, kalendar će ih i posle nekoliko godina jasno sačuvati  čak  iako su izložene jakoj svetlosti.  Kalendari se štampaju na kvalitetnom čvrstom papiru koji obezbedjuje taj visoki sjaj odštampanih fotografija. 

Kalendari 2024. sa akcentom na važnim datumima

Neka Vaši kalendari 2024 budu jedna sasvim neobična priča. Sigurno ne želite da poklanjate nešto što je već vidjeno, već da drage ljude, članove porodice, prijatelje iznenadite nečim što će im pokazati da Vam je stalo do njih i do onih datuma koji vam zajednički. Umesto da kalendar bude samo tabak papira  oslikan nekim univerzalnim uopštenim motivima, potrudite se da ga personalizujete tako da izgleda drugačija i istovremeno svakodnevno podseća na one dane koji život čine posebnim. Koncept baziran na fotografijama koje su obeležile prethodnu godinu dopunite pričom o tim fotografijama i vremenskim okvirom.

Zabeležite priču o trenutku koji je uslikan i naznačite datum, akcentujte momenat koji je taj dan, mesec, godinu učinio posebnom. Ne zaboravite opšte poznate i važne datume, ima ih u svakom mesecu. Oko fotografija rasporedite oblačiće za kratke priče o važnom državnom ili verskom prazniku i povežite ga sa Vašom porodičnom pričom koja obeležava taj mesec. Otvoren koncept je interesantna ideja, u praznom oblačiću ostavite prostor da se dopišu osećanja ili sećanja vezana za posebne dane, a ima ih sigurno u svakom mesecu.

Slike rodnog mesta na kalendarima

Uspomene na rodni kraj s godinama blede, dobra ideja je da ih istaknete na zidnom kalendaru  kroz fotografije koje će osvežiti sećanje na omiljena mesta iz detinjstva i mladosti. Slike iz starog albuma koje čuvaju uspomene na kuću, dvorište, ulicu, mesta koja su rado posećivana dobiće sasvim novu dimenziju ukoliko se iz tih albuma izvuku i postave na vidno mesto, oživeće priče o nekom prošlom lepom vremenu i ozračiće prostor toplinom.  Neka praznici budu povod da se o nekim prošlim praznicima priča, a topli dom asocijacija na porodičnu  toplinu iz prošlih vremena koja traje i čuva se kao najveće porodično blago.

Dodajte još neki poklon uz kalendar da zaokružite priču

Kako biste zaokružili celu priču prazničnog darivanja inspirisanu  fotografijama, važnim datumima, uspomenama  i pričama iz prošlosti, pored kalendara dodajte još neki poklon.  Ukoliko mislite da Vaši personalizovani kalendari 2024. nisu dovoljni da cela priča bude ispričana, upotpunite je nekim originalnim poklonom. Najdraži su pokloni koji pokazuju da poznajete osobu kojoj ih poklanjate. Oslušnite želje Vaših najbližih, potrudite se da ispunite one koje možda niste stigli da ispunite prošle godine. Poklonite im uz kalendar neki dobar rokovnik i olovku da mogu da zabeleže porodičnu priču za neke buduće generacije i kalendare. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *