Provod u glavnom gradu Srbije

U poslednjih nekoliko godina Beograd je proglašen za grad sa najboljim noćnim provodom. Da li zbog toga što se Belgrade nightlife nudi za svačiju dušu, ali i za svačiji džep ponešto ili što smo poznati kao dobri i srdačni domaćini, to se ne zna. U svakom slučaju, strani mediji nikako ne izostavljaju našu prestonicu kada je noćni provod u pitanju. 

Međutim, jeste li nekada razmišljali koliko zapravo košta izlazak mladih ljudi u Beogradu i što je to što Belgrade VIP Nightlife pruža svojim gostima?

Koliko košta Belgrade Nightlife?

Naši mladi najčešće izlaze krajem radne nedelje i to petkom i subotom i uglavnom odlaze u neke od popularnih noćnih klubova ili na splavove. U vćini slučajeva u provod se kreće tek oko ponoći, a ceh na kraju bude po nekoliko hiljada dinara. Prosečno po jednom mladom čoveku hiljadu do dve dinara, ako je reč o studentima ili nekoliko hiljada dinara po čoveku, ako su u pitanju mladi zaposleni ljudi.

Naravno, ukupan trošak noćnog provoda za naše ljude sabira se tek ujutru ili u toku narednog dana kada se dođe sebi. U svakom slučaju, Belgrade nightlife nije samo za one koji imaju deblji novčanik. Recimo, mnogi studenti nađu svoje mesto u popularnim klubovima i kafićima i njihov račun ne pređe limit koji sebi postave, jer uz piće mora da se plati ulaz u klub, garderoba, pa doručak po završetku večeri, a onda i taksi. Iako za jednog prosečnog studenta se čini da ovo nije nimalo povoljno, stvarnost će vas razuveriti. Dok oni koji imaju ograničen budžet biraju klubove i kafiće, platiše svoje mesto nalaze na splavovima duž Save i Dunava. Separe, mnogo alkohola, društvo i dobra zabava ne pitaju za račun. A računi često bude i po nekoliko desetina hiljada dinara. I to je sasvim u redu, svako bira prema svojim mogućnostima, zar ne?

Momačko veče u Beogradu

Belgrade nightlife postao je popularan ne samo po svakodnevnoj ponudu dobrih izlazaka, već i po tematskim provodima. Naime, sve je više postala praksa da se grupa mladića što iz unutrašnjosti Srbije, što iz zemalja regiona uputi u Beograd da proslavi svoje momačko veče. Uz limuzinu, ćevape, lepe devojke, mnogi momci iz bivših jugoslovenskih republika žele da proslave svoje preostale slobodne dane.

Dešava se da pojedini momci i ne žele da osete čari koje pruža Belgrade nightlife. Naime, različito drugi narodi doživljavaju provod. Dok naši susedi radi vole da slave po splavovima i kafanama, ima i onih koji u Beograd dođu kako bi zakupili vili i uživali u privatnoj atmosferi. Uglavnom bude grupa mladića, njih desetak do petnaest koji dođu u našu zemlju kako bi zaboravili na sve. Tako, recimo, mnogi stranci budu oduševljeni ne samo ponudom koju Belgrade nightlife pruža, već i lepotom naših devojaka, ali i srdačnošću naših ljudi. A to nije sve.

Strance najpre oduševljava kvalitet usluge koju dobijaju i cena koju plate na kraju, jer u odnosu na usluge, mnogi gosti iz inostranstva tvrde da je cena usluga veoma povoljna. I kao što rekosmo već, svako izdvaja prema mogućnostima. Zato ne zaboravite, Belgrade nightlife pruža mogućnost za dobar provod za svačiji džep.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *