Šale sa štampačima

Štampači se uglavnom vezuju za dosadne administrativne poslove, kancelarijske dokumente i poslovne obaveze. Međutim, ukoliko oslobodite kreativnost i probudite maštu štampači itekako mogu da budu zanimljiv izvor zabave i smeha.

Uz pomoć štampača možete da prepadnete komšije i kolege, ali i da nasmejete svoju porodicu ukoliko radite sa štampačem kod kuće.

Pogledajte sledeću listu šala i trikova sa štampačima, možda vas inspiriše da i vi nešto slično priredite ljudima u vašoj okolini i dobro se nasmejete.

Bežični štampači su idealne mete

Napredak u tehnologiji znači i sve više bežičnih uređaja. Sada možete imati bežične slušalice, bežični internet, ali i bežični štampač na kome možete štampati čak iako „konkretno“ nije povezan sa računarom.

Bežični štampači olakšavaju čitav proces štampanja, ali imaju jednu manu. Ukoliko ne podesite sigurnosne opcije kako treba, ljudi u vašoj blizini mogu da se dobro nasmeju tako što će štampati razna dokumenta na vašem štampaču.

Zamislite da tokom mirne večeri u domu, dok se odmarate, pijuckate čaj i gledate televizor ili čitate knjigu, odjednom čujete neku čudnu buku. Bez ikakvog upozorenja i pripreme, vaš bežični štampač štampa dokument uznemirujuće sadržine. Ne bi bilo baš najprijatnije iskustvo, zar ne?

Stvari stoje drugačije ako ste vi taj koji dokument uznemirujuće sadržine štampa preko bežičnog štampača komšije koji nije na vreme podesio sigurnosne opcije. Samo zamislite šta sve možete štampati. Možda poruku upozorenja u kojoj piše da će štampač eksplodirati u roku od nekoliko minuta ili fotografije nekih muzičara ili glumaca za koje znate da ih vaš komšija ne podnosi.

Bežični štampač komšije možete iskoristiti i kao sredstvo osvete. Naime, ukoliko niste baš u najboljim odnosima sa nekim iz komšiluka jer ne poštuje „kućni red“, a igrom slučaja se desi da poseduje bežični štampač, možete preko tog uređaja štampati dokumenta o buci koju komšija pravi i bontonu.

Možda se vaš komšija zapita zašto mu štampač poručuje sve ove stvari i šta nije u redu sa njim. Ukoliko se iznervira i izbaci štampač iz kuće misleći da je pokvaren, eto prilike da dobijete novi štampač očas posla.

Kancelarijske podvale

Jedan radni dan nekad ume neverovatno da se oduži, posebno ukoliko je reč o ponedeljku, najomraženijem danu u nedelji. Razbudite sebe i svoje kolege kancelarijskim podvalama u kojima štampač ima glavnu ulogu.

Naravno, ne morate ih upotrebljavati kada je izuzetno važan dan na poslu u pitanju, ali za one spore, dosadne radne dane kada se svima spava, a nikome ne radi, ove praktične šale i podvale su idealne.

Jedna od najlakših, a vrlo efektnih, stvari koju možete da uradite je da zamenite obični beli papir za štampanje nekim malo maštovitijim. Možete u štampač staviti papir na kom ste prethodno odštampali neke alarmantne ili duhovite slike, pa će kolega umesto nekog ozbiljnog kancelarijskog dokumenta dobiti nešto skroz neočekivano.

U štampaču možete ostaviti i lažna ljubavna pisma i poruke upozorenja.

Možete postaviti i lažno obaveštenje na kancelarijski štampač da od određenog dana ovaj uređaj počinje da radi samo na glasovnu komandu. Ostaje vam da posmatrate razgovore kolega sa štampačem.

Ukoliko ste malo veštiji sa tehnologijom možete promeniti poruku na kontrolnoj tabli štampača tako da piše ono što želite, na primer: „ubacite novčić“.

Od osobe koja ih koristi zavisi da li su štampači interesantni uređaji ili ne. Iskoristite sve mogućnosti koje štampači pružaju i pokažite svu svoju duhovitost, kreativnost i maštu.

Zauzvrat ćete dobiti pregršt uspomena koje će se prepričavati.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *