Vodič za kupovinu cveća za matursko vece

Sezona matura je pred nama, a mnogim srednjoškolcima je matursko vece prvo iskustvo u kupovini cveća. To može biti težak zadatak za tinejdžere koji možda ne prave razliku između jorgovana i ljiljana. Srećom, mi smo tu da vam pomognemo da budete sigurni da će baš najlepsi buketi cveca obradovati vašu pratilju.

Postoji toliko vrsta cveća koje možete izabrati, puno boja i aranžmana, pa možda ne znate odakle početi. Dodatno zbunjujuće može biti i to ako buket kupujete devojci, simpatiji ili drugarici, pa ne želite da pošaljete pogrešnu poruku.

Možete je pitati koji je njen omiljeni cvet, ali to ne bi bilo zanimljivo. Zato, za dodatni wow efekat, predstavljamo vam vodič za odabir pravog cveća za vašu pratilju.

Sta kupiti devojci za matursko vece

Ništa ne kaže ljubav kao crvene ruže. One su klasične i elegantne i otkrivaju intenzivnu, romantičnu ljubav. Crvene lale su takođe lep i sofisticiran izbor.

Druga opcija je da izaberete roze cveće. Svetlo roze boja simboliše eleganciju i romantiku, ali tamno roze i ciklama cvece, a posebno ruže, su simboli zahvalnosti i i poštovanja.

Stoga, ukoliko vašoj pratilji želite da pokažete ljubav i zahvalnost, odaberite buket koji će kombinovati crveno i ciklama cvece.

Sta kupiti devojci koja vam se sviđa ali još niste par

Ljubičice, ali i ljubičaste ruže, simbolizuju ljubav na prvi pogled.

Ali ukoliko ne želite to odmah da joj kažete, najsigurnije je da idete sa miksom cveća. Nekoliko crvenih ruža će suptilno pokazati da ste zainteresovani za nju. Narandžaste ruže takođe simbolišu čežnju, a miks koji čine narandžaste, bele i zute ruze biće izvrsna kombinacija.

Orhideja je takođe neočekivan i egzotičan cvet, koji će vašoj pratilji reći da mislite da je ona posebna.

Šta kupiti drugarici

Kao što crvena označava romantiku, tako žuta odražava toplinu i uživanje u društvu druge osobe. Zute ruze ili lale izgledaju lepo i šalju poruku radosti. Suncokreti su takođe lep poklon.

Frezija je snažan simbol nevinosti i prijateljstva, i biće jedinstveni poklon koji će vaša drugarica sigurno zapamtiti.

Korsaži

Najlepsi buketi cveca su svakako idealan izbor, ali još jedna stvar koju treba imati na umu je da se matursko vece “vrti” oko plesa, pa opcija za koju takođe možete da se odlučite je korsaž, cvet koji se stavlja oko zgloba ruke. Ideja samog korsaža je lepa, jer devojke praktično nose cvet.

Postoji mnogo različitih opcija kada se radi o izboru cveća za korsaž. Ruže su uvek popularan izbor i obično se dobro uklapaju u haljinu.

Mnogi se opredeljuju za karanfile koji su dostupni u skoro svim bojama, a neki više vole smelije cveće kao što su orhideje, ljiljani ili lizijantusi.

Matursko vece je često jedna od najvažnijih i nezaboravnih noći u životu mlade osobe, a sećanja na tu posebnu noć mogu trajati doživotno. Mi na cveće za matursko vece gledamo kao na šlag na torti. Zato posetite Dunjin cvet i najlepsi buketi cveca i korsaži stižu na vašu adresu, jer pored velikog izbora, još jedna od pogodnosti koji Dunjin cvet nudi je dostava cveca. Vaše je samo da  odaberete, a dostava cveca vrši se kako za Beograd, tako i za druge gradove u Srbiji.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *