Zašto guralice za bebe treba da potražite na decjisajt.rs?

Na tržištu je veliki izbor guralica za bebu i čini se da od samog izbora ne treba praviti nikakvu nauku, no neretko nailzaimo na proizvode koji nisu sertifikovani, a ni sigurni za upotrebu najmlađih. Guralice bebe mogu da koriste već u prvoj godini života, ako imaju adekvatnu zaštitu koja je bebama i te kako potrebna.

Guralice za bebe, potražite na decjisajt.rs modele za prohodavanje

Ovo su kućne guralice za bebe, koje su namenjene prohodavanju te su to zapravo multifunkcionalne igračke, koje se jednostavnim rasklapanjem pretvaraju u guralice i obratno. Beba već sa navršenih šest meseci može da je koristi i kao igračku i kao guralicu. Obično su među omljenim igračkama, ali prilikom rasklapanja u guralicu dete oseća stabilnost, lako se uspravlja i pravi prve korake. I kada prohoda nastavlja da se igra i koristi je i kao guralicu i kao igračku, s obzirom da su na DečjemSajtu sve ove guralice napravljene od kvalitetne plastike i sertifikovane za upotrebu.

Guralice za decu, siguran korak ka uspešnoj vožnji bicikala

Klasične guralice su deci omiljene, pogotovo što ih ima više vrsta. Mogu biti bager ili motor i autić guralica. Mogu biti i traktor guralica, sve u zavisnosti od afiniteta deteta. Jednostvane su za korišćenje i uglavnom su namenjene za spoljnu upotrebu, a deklarisane za starije od tri godine. Veliki je izbor na decjisajt.rs, te nije lako napraviti odluku.

I kofer moze biti guralica za decu

Kofer guralice su 2 u 1 za roditelje i decu. Kada se koriste kao kofer ne može velika količina prtljaga da stane, ali osnovne dečije stvari i te kako. Uz to, imaju kaiš kojim se vuku te zahvaljujući točkićima deca i mogu da se voze. Naravno, oni veći će to činiti bez pomoći starijih, dok je kaiš obezbeđen za najmlađe. Dete mora biti stabilno i da može samostalno da se drži te se ne preporučuje mlađima od tri godine.
Ukoliko dete često putuje avionom, ovo je odličan izbor guralice za vreme provedeno na aerodromu.

I balans bike su guralice za koje se najčešće roditelji odlučuju

Balans bike, od svih guralica najviše pomaže razvoju dece. Pored toga što vežbaju balans, omogućuju jačanje kompletne musculature deteta, kao i razvoj motorike. Dete je samostalno u vožnji, nema podršku sa strane što ga vremenom čini spretnijim i uspešnim u savladavanju i drugih veština, poput vožnje bicikla i trotineta. Već od druge godine balans bike je odličan izbor guralice za decu i deca ih obožavaju. Lagani su za upravljanje, imaju podešavajuća sedišta te deca mogu duže da ih koriste.

Koji god model guralice za bebe da izaberete, svaki će i te kako značiti mališanima. Ono što je važno, detalajn opis svake od njih ćete naći na dečjem sajtu koji se trudi da ponuda na sjatu bude uvek aktuelna.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *