Želite moderno opremljen stan, evo kome da se obratite?

Šta tačno znači luksuz u okviru uređenja enterijera? Luksuzno je za svakoga, otprilike, različito. Ono što je luksuz jednoj osobi, drugoj možda nije, a u okviru enterijera se može istaći na više načina. Kroz stilski nameštaj i uređenje recimo. Kroz ozbiljan minimalizam i jednostavnost elemenata i ravnih linija u celom enterijera. Tačnije, luksuz se može postići u bilo kom stilu u kojem želite da vaš stan ili kuća budu. Ali jedna stvar će uvek odvajati luksuz od svega ostalog, a to je kvalitet. 

Luksuzno opremljen enterijer će se uvek odvajati po samom stilu uređenja, po pravilno i dobro određenim projektima koji se rade pre samog uređenja, ali na kraju, osim savršenog estetskog momenta i izgleda prostora, kvalitet će se uvek dobro videti i biti ispred svega toga. Iako taj kvalitet može da znači neka veća finansijska ulaganja u samom početku, dugoročno ostvaruje uštedu, jer sa njim dolaze stvari koje su dugog veka, a ne nešto što se koristi nekoliko sezona i onda odstranjuje. Kada govorimo o opremanju luksuznog stana i o kvalitetu kao primarnom cilju i samom zahtevu da se zadatak izvrši na željeni način, nameće se ime jednog brenda koji to može da ispuni, a to je Mondijal90.

Šta Mondijal90 nudi?

Verovatno ste već na mnogo mesta na internetu, na društvenim mrežama, na televiziji, videli enterijee koji uključuju korišćenje velokog broja mermernih ploča, kvarcnih ploča, granitnih ploča… Svemu ovome je izgleda doprinela činjenica da kvarc postaje materijal budućnosti, pa su kvarcne pločice nezaobilazne u uređenjima, posebno luksuznih prostora. Upravo izradom i uvozom ovakvih ploča i pločica bavi se Mondijal90, nudeći kvalitet i vrhunsku estetiku.

O kvalitetu, savršenoj izradi i ostvarivanju enterijera iz snova, svedoče brojne saradnje koje obuhvataju i neke od poznatih luksuznih letovališta, ali i saradnje u vezi sa uređenjem privatnih domova i stanova. Svemu tome doprinosi činjenica da Mondijal90 sarađuje sa nekim od svetki poznatih i priznatih kompanija iz ove oblasti poslovanja. A šta to znači vama? To nije dokaz da ćete dobiti luksuzno opremljen stan, onako kako ste ga zamišljali, već i da ćete u svoj dom uneti materijale koji su kvalitetni i dugovečni, materijale koji će vas dugo i ispravno služiti. A ako se pitate na koji način sve mogu ove vrste ploča i pločica da se postave, evo odgovora.

Čime se Mondijal90 bavi?

Već smo napomenuli da se Mondijal90 bavi uvozom i izradom mermernih, granitnih i kvarcnih ploča, ali gde se one sve mogu iskoristiti skoro da zavisi samo od vaše zamisli. Ove vrste ploča su odlične za uređenje kuhinja, posebno ako imate viziju svetle, prostrane kuhinje, kakve se u poslednje vreme viđaju sve češće u magazinima. Pored toga, moguće su izrade ploča za pultove, kuhinjska ostrva, zidove, okapnica, kupatila… Osim toga, one se mogu koristiti i za izradu unutrašnjeg stepeništa, koje celom enterijeru tek daje ozbiljnu luksuznost. Bilo gde da se koriste i postavljaju, ploče iz Mondijal90 radionice čine da dobijete dom o kakvom se danas često sanja i kakav mnogi planiraju, a vi ga svakako uz njihovu pomoć možete veoma lako i jednostavno ostvariti. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.