Da li vremenska prognoza utiče na organizaciju vašeg venčanja?

Datum rođenja, datum venčanja, mesec u godini, kiša, sunce, vetar… Kod sujevernih ljudi i onih koji veruju u astrologe i numerologe, izuzetno je važno da se zna kakav će dan venčanja biti, kakva je najavljena vremenska prognoza, jer sve mora da se unapred predvidi. Ništa ne sme da krene, što bi se reklo po zlu, jer dan venčanja mora da bude savršen.

Pratite li vremensku prognozu?

Naravno da je vremenska prognoza bitna za organizovanje venčanja, jer ako su najavili kišno vreme, jedno je sigurno – ne možete sudbonosno „da“ pre matičarem reći u bašti restorana, već će zbog kiše čitav koncept morati da se menja. Međutim, vaša svadba bi trebalo da bude dan kada ste najsrećniji, kada treba da uživate sa voljenom osobom, porodicom i prijateljima i nikakva vremenska prognoza Beograd, niti neplanirana kiša ne sme vaše rapoloženje da pokvari.

Svakako, mlada kao i svaka mlada uvek brine da li će sve biti na svom mestu, hoće li šminka izdržati, da li će frizura biti dobra, je li dekoracija postavljena onako kako je dogovoreno i da li je svaki detalj na svom mestu. Zapravo, jedino što je važno tog sudbonosnog dana jeste da budete dobro raspoloženi i srećni. Neka drugi toga dana brinu o nepreviđenim okolnostima.

Međutim, da ne biste razmišljali o tome koje godišnje doba je idealno za venčanje i da li će baš toga dana vremenska prognoza pokazati kišu ili će padati letnji pljusak, mi vam savetujemo da li da izaberete baš jesen za vaše venčanje i ko bi trebalo da se venča u proleće.

Proleće za nove početke, jesen za promene

Mladenci koji se odluče za prolećno venčanje trebalo bi da znaju da im ovo godišnje doba predviđa nove početke. Za prolećne mlade karakteristično je da su rođeni pregovarači, vole da detaljno planiraju svoje venčanje i organizuju događaje, veselog i pozitivnog su duha i za njih nema prepreka. Mladenci koji žele da baš u proleće kažu svoje sudbonosno „da“ trebalo bi da znaju da je za ovaj period vremenska prognoza veoma nezahvalna, jer to je proleće. Nikad se ne zna da li će i kada pasti kiša. Ali nemojte da brinete o vremenu, uživajte u svom najveselijem danu!

Ukoliko ste nekonvencionalni, volite da eksperimentišete i ne volite pravila, onda je jesen idealno godišnje doba za vaše venčanje. S obzirom na to da jesenji mladenci vole rizik i promene, veoma su nepredvidivi baš kao i sama jesen. Umetničke duše koje vole svaki detalj da isplaniraju biraju jesenje dane za svoje venčanje. Budući supružnici koji biraju jesen za svoje venčanje trebalo bi da znaju da im možda vremenska prognoza neće biti naklonjena, ali imajući u vidu da vole promene i rizik, verovatno im ni jesenja iznenadna kiša neće pokvariti dobro raspoloženje.

U svakom slučaju, dan venčanja se pamti. Trenuci sreće i zadovoljstva ostaju dugo u sećanju, a kiša, neplanirana vremenska prognoza, dugme koje je mladoženji spalo sa sakoa, pogrešno uvijen pramen mladine kose i kumina polomljena štikla brzo se zaborave, jer se uvek samo lepo pamti. Zato, pažljivo birajte godišnje doba za svoju svadbu!

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *