Kako da na originalan način dekorišete dvorište za svadbu

Svaki segment svadbenog dana je poseban i nosi sa sobom neko uzbudjenje i sreću. Sam početak venčanja, tačnije svadbenog dana je zaista možda nešto najposebnije, jer tada je sve u prelepom iščekivanju. Pripreme za svadbu i za sam dan večanja traju jako dugo. Svi segmenti moraju da budu lepo isplanirani. Tek kada krenete da organizujete večanje shvatite koliko je zapravo stvari potrebno da organizujete da bi vaša svadba ispala onako kako ste planirali. Dakle, mnoge stvari moraju da se poklope i zato treba zaista na vreme početi. Naravno da je dekoracija venčanja jedan od jako važnih segmenata venčanja i naravno da treba da dekoraciji venčanja posvetite i te kako veliku pažnju. Kada je u pitanju dekoracija dvorišta za venčanje, onda tu mogu da se provuku vrlo interesantne ideje.

Latice ruža i ruže po dvorištu

Ruže su simol nečeg lepog. Ruže su simbol ljubavi, lepotre, trajnosti, jačine. Sve to i te kako može da ima simboliku i kada je venčanje u pitanju. Tako da kada razmišljate o dekoraciji venčanja, ipak treba da znate da je potrebno da malo sve to začinite. Naime, vaše dvorište treba da izgleda malo posebnije tog dana, ali nemojte da se oslanjate na neke konvencionalne i gotovo svakidašnje stvari. Pustite mašti na volju, dajte sebi oduška i napravite nešto što inače nikada ne biste. Latice ruža posute od ulazne kapije do kućnih vrata ili čak mladine sobe – kako vam se dopada ova ideja kada je u pitanju dekoracija venačanja? Ovo može zaista da da posebnu draž samom svadbenom danu i mnogi gosti će se zaista osetiti posebno, a tako i mladoženja.

Posebni delovi za piće

Piće ne mora da stoji na stolu, jer je to tako očekivano. Dobro bi bilo da napravite neke specifične pregrade za piće,koje ćete napuniti ledom i tu ostaviti piće u limenkama ili flašama. Tako gosti mogu sami da priđu i da se posluže. Međtuim, pošto je u pitanju dekoracija venčanja, onda vam savetujemo da te posude zaista budu specifične, da se zaista uklapaju u celokupnu koncepciju. Na primer to mogu da budu drvene pregrade, koje su napunjene ledom.

Tegle sa svećicama na drveću

Zamislite koliko ovo može lepo da izgleda čak i u toku dana. Kada je dekoracija venčanja u pitanju, zaista možete sebi da dopustite da budete vrlo kreativni. Pa tako je i u ovom slučaju. Dakle, sve što treba da uradite jeste da stavite sveću u teglu i da je napunite možda čak i nekim kamenčićima, školjkama i slično. Zatim da te tegle okačite na neko drvo u vašem dvorištu. Čak i da ne upalite sveće, sve ovo može da deluje i da izgleda vrlo interesantno i može zaista da stvori jednu posebnu atmosferu.

Specijalni baloni

Baloni su uvek ti koji nagoveštavaju slavlje, radost, neku dečiju čistu sreću. To upravo treba da bude venčanje – radost, čista ljubav i čista sreća, bez bilo kakvih komplikacija. Ljubav je uvek jednostavna. Zbog toga možete posebne balone postavite na drveće, jednostavnih, nežnih boja. Na ovaj način, dekoracijom venčanja, postižete da se vaši gosti zaista osećaju, specijalno i posebno.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *