Elektronski uređaji bez kojih ne treba da polazite na put

Čuvena je ona izreka Dalai Lame koja nas uči da jednom godišnje treba da idemo negde gde nikada nismo bili.

Otisnuti se u nepoznato znači upoznati se sa lepotama novih prostora i otkriti čari drugačije kulture, ali ukoliko se u čitavu avanturu upustite nespremni, možete se naći u neprijatnoj situaciji koja će vam poremetiti planove.

Elektronski-uredjaji-za-put (1)

Stoga smo odlučili da vas napravimo jedan kratak spisak najbitnijih elektronskih uređaja koji vam mogu uveliko olakšati svaki korak. Dok se nalazite u putu, bilo da idete autobusom, vozom ili avionom, mobilni uređaj kao što je iPad Mini vam može skratiti vreme putovanja i pomoći da se izolujete od buke koja vas okružuje; ukoliko ste korisnik HNB uređaja poput IQOS-a pomoći će vam da uživate u duvanu dok ste na aerodromu koji ima odvojenu lounge zonu; zahvaljujući Goobay putnom adapteru više se nećete naći neprijatno iznenađeni kada shvatite da ne možete da koristite utičnice u smestaju koji ste iznajmili; a Beurer vaga za merenje kofera će sigurno postati najbolji prijatelj svima koji su navikli da vuku i po nekoliko kilograma suvenira svojim najbližima.

Kako bi vam što bolje predstavili pogodnosti ovih savremenih uređaja, odlučili smo da sve ilustrujemo, te bacite pogled na infografik koji se nalazi ispod ovog teksta.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *