Gde su najbolje beogradske žurke?

Kalemegdan, Topčiderski par, Knez Mihajlova ulica, čuveno nalaženje „kod Konja“, Terazije, Slavija, Ada Ciganlija, Gardoš, Avala, samo su neke od stvari po kojima je Beograd poznat.

 

Spisak je zaista dug, jer kada se nađete u Beogradu, onda ima mnogo mesta koja valja posetiti, mnogo stvari koje treba videti, ali i mnogo čega probati i iskusiti. Upravo, kada je o iskustvima reč, noćni provod je postao jedan od prepoznatljivih opisa Beograda, jer se radi o zabavi i iskustvu koje se retko gde u Evropi može pronaći.

Pozitivni vajb splava Money

Dok smo na Sajamskom keju, ne sme se zaobiću ni splav Money. Kao i komšije, radi se o mladom splavu, koji je već u prvim danima svog rada stekao ogroman broj publike koja mu je ostala verna. Savršeni zvuk R’n’B hitova, strane muzike savršene za igranje do zore, čini da splav Money ne pušta tako lako odete od njega.

Potpuni ugođaj na splavu Konzulat

Ušće Save u Dunav je možda dobilo i novog kralja među splavovima u momentu kada je sa radom počeo splav Konzulat Waterfront. Iako vrlo mlad, on nipošto ne kaska za svojim starijim kolegama. Splav Konzulat  je postalo omiljeno mesto svih, mladih, starijih, mesto za prijateljska i porodična okupljanja. I dok u dnevnim prilikama nudi zabavu, odmor, savršeno mesto za rad, nedeljni ručak, noćni provod ga pretvara u pravu pozornicu punu igre, smeha, dobre energije i novih poznanstava. Splav Konzulat je jedno od sasvim novih mesta koja polako ulaze u obaveznu turističku rutu.

Splav River – ime najboljeg provoda

Beogradske žurke su uvek dobre, bez obzira gde i na koji način se organizuju, ali mesto koje nikada ne izneverava kada je najsavršeniji provod u gradu u pitanju nesumnijivo je splav River. Sa svojom dugogodišnjom tradicijom, odličnom uslugom i lokacijom, privlači sve veći broj ljudi sebi, pa iako jedan od najvećih splavova, rezervacije je često potrebno obaviti danima unapred. Za dobar provod su često zaduženi poznati i popularni DJ-evi, ali više od toga nastupi najpopularnijih bendova i pop-folk zvezda domaće i regionalne scene. Pop, folk, ali i zvukovi stranih hitova, odzvanjaju rekom i čine da noć jako kratko traje i uvek ostaje želja za nečim još.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *