Hurgada u novembru kao realnost koja rezultira sjajnim iskustvima

Letovanje je najpopularnije realizovati kao kvalitetno osmišljeno putovanje tokom juna, jula ili avgusta meseca. Ipak, neke destinacije su idealne za odmor i uživanje čak i u vreme kasne jeseni, kao što su letovališta Crvenog mora i popularnog Egipta. Hurgada u novembru predstavlja popularan izbor mladih, kao i porodica prvenstveno zbog umerenih temperatura i velikog broja dostupnih sadržaja, bez ogromnih gužvi kao što je to karakteristično za leto. 

Aktuelne ponude u koje je uključena i Hurgada u novembru dostupne su po fantastičnim aranžmanima, gotovo duplo jeftinije u odnosu na letnju sezonu i uz najbolje „first i last minute“ ponude. Destinacije Crvenog mora prepoznatljive su po dugačkim i čistim plažama, a Hurgada kao izuzetni spoj istorije, tradicije i kulture, sa savremenim građevinama, aktuelnostima i događajima u kojima uživaju sve generacije. 

Sadržaji i aranžmani koji ispunjavaju sve želje turista po sjajnim cenama

Hurgada u novembru podjednako pruža kvalitetne sadržaje kao i tokom letnje sezone, a popularnost starih i novijih delova grada privlači ogroman broj turista tokom čitave godine. Više od dve stotine hotela dostupno je na dugačkoj, čistoj i bistroj plaži, sa sitnim beličastim peskom i fantastičnim šetalištima. Uz udaljenost od oko 470 kilometara od Kaira, sa više od 250.000 stanovnika, Hurgada je spoj tradicionalnog i modernog letovališta za sve generacije posetilaca.

U Hurgadi je obala dugačka oko 45 kilometara, a sve do duplo veće širine izgrađeni su raznovrsni hotelski i apartmanski smeštaji za turiste. Hurgada u novembru odlikuje se manjim intenzitetom dolaska turista, kao i odličnim prilikama za odmor i uživanje bez gužve. Posebno su popularni „all inclusive“ turistički aranžmani koji obuhvataju avionski prevoz, hotelski smeštaj na bazi punog ili polupansiona, sa samim pogledom na Crveno more. 

Hurgada kao izvor turističkih atrakcija i sjajnih izleta za sve ukuse i potrebe turista

Poseta jednom od 7 svetskih čuda – egipatskim piramidama u Gizi, kao istorijskim znamenitostima iz prastarog vremena vladavine faraona. Takođe, turisti obožavaju „safari“ kao atraktivnu vožnju pustinjama, uz jahanje kamila i upoznavanje novih običaja i kulturnih znamenitosti. Egipatska letovališta karakteriše i izuzetno bogat noćni život uz veliki broj noćnih klubova, barova, restorana i drugih objekata za uživanje u tradicionalnim jelima i pićima. Događaji na otvorenom organizuju se i tokom jeseni, zbog odličnih temperatura i velikog broja posetilaca. 

Istovremeno, Hurgada u novembu obezbeđuje dugačke ulice prepune bazara i kućica sa suvenirima, zatim fakultativne izlete na okolna letovališta, odličan šoping i kvalitetno proveden svaki minut. Turiste posebno interesuju temperaturne karakteristike u periodu kada putuju, pa u slučaju novembra postoje dobre vesti. Naime, prosečna temperatura mora iznosi 26 stepeni celzijusa, za vazduh minimalna 17 stepeni, a maksimalna 28. Mediteranska klima obezbeđuje do kraja novembra skalu koja se kreće i između 25 i 28 stepeni celzijusa, uz mogućnost kratkotrajnu kišu i intenzivno prisustvo sunčevih zraka. 

Hurgada u novembru podjednako je popularna kao i drugim mesecima jeseni, a karakteriše je manja gužva u odnosu na leto, kao i temperature koje su znatno umerenije u odnosu na mesec maj, jun, jul i avgust. Uživanje na plažama moguće je uz optimalne temperature i sunčanje bez osećaja nelagodnosti, dok odlični sadržaji i fakultativni izleti čine svaki dan putovanja novim iskustvom.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *