Ideje za novogodišnju dekoraciju poslovnog prostora

Polako se širi novogodišnja magija, pa čak i oni koji nisu ljubitelji dekoracija, pokleknu pred ovom čarolijom. Praznični duh polako ulazi u domove, trgovine, tržne centre, ali i u poslovne prostore. Koliko god da poslovni prostor deluje kao mesto kome nije potrebno ukrašavanje i kićenje, ukoliko je novogodišnja dekoracija odmerena i sa stilom, naravno da će poslovnom prostoru dati potpuno novu dimenziju, počevši od ulaznih vrata, pa do unutrašnjosti svih kancelarija.

Neka ukrašena ulazna vrata pokažu da je reč o zaposlenima sa stilom

Ulazna vrata su slika i prilika onoga što krije unutrašnjost jednog prostora, pa i poslovnog prostora, zato ih ne treba zanemariti ni prilikom novogodišnje dekoracije. Ukoliko imate u planu dekoraciju prostora, prvo podjite od ulaza, on skreće pažnju prolaznicima i prvi ostavlja utisak, zato se o njemu treba posebno pobrinuti. Uoči Nove godine niknu jelke ispred mnogih poslovnih prostora, bilo da su prirodne ili veštačke, one su odličan dekorativni element, a ukrašene trakama i sijalicama skreću pažnju prolaznika, koji se rado i fotografišu pored njih, sigurno primete i firmu pred čijim ulaznim vratima su jelke, pa je ovo i jedan vid odlične reklame. Idealni ukrasi za ulazna vrata su novogodišnji venčići, koji se ove godine rade od prirodnih materijala, sa tendencijom pastelnih boja, to je dovoljno da sam ulaz ostavi utisak da se iza njega krije firma koja uspeh gradi na suptilnosti u poslovanju i partnerskim odnosima. Medjutim, oni se odlično uklapaju u ulaz manjih kancelarija i poslovnih prostora, a kada je reč o velikim portalima na ulazu onda svakako mora da tražimo neko drugo rešenje. Najbolje rešenje za velika ulazna vrata su kugle i trake na novogodišnjim granama oko vrata. Novogodišnje grane ili girlande se mogu naći u različitim dimenzijama, bojama i od raznih materijala, najčešće su zelene koje po strukturi imitiraju jelku, ali ima i belih, srebrnih, a ove zime su pastelne u trendu. Dovoljno je da oko grane upletete novogodišnje LED sijalice, pa da ulaz dobije čarobnu dimenziju. Mnogi se odlučuju da ulazna vrata ukrase samo led rasvetom, što je svakako dovoljno, sjaj lampiona ili sitnih sijalica doneće utisak da je reč o ulazu u prostor raskoši i stila.

Dekoracija unutrašnjosti uz LED sijalice

Prilikom novogodišnje dekoracije ne treba da zanemarite sklad, odnosno unutrašnja dekoracija treba da prati spoljašnju, boje i materijali u dekoraciji koja krasi ulazna vrata treba da se unesu i unutrašnjost, a najlakše je da se to učini u vidu traka, LED sijalica, novogodišnjih kugli ili nekih prazničnih detalja koji se mogu naći na svakom radnom stolu. Ukrasne figure su veoma isplative i mogu biti odličan novogodišnji poklon zaposlenima, imate ih u upečatljivom dizajnu koji i te kako može da transformiše poslovni prostor ako se na radnom stolu nadje novogodišnji držač za olovke, držač za telefon, ram za sliku, pa čak i šolja za kafu. Za Novu godinu u svaki poslovni prostor treba da se unese osećaj topline, za to su najbolji svećnjaci ili fenjeri kao njihova zatvorena varijanta. Fenjeri su zatvoreni pa su samim tim sigurniji za upotrebu, ako je već o toploti reč, da se ne igramo sanjom.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.