Kako da obradujete svoju lepšu polovinu?

Mnogi muškarci se trude da na određeni način udovolje svojoj supruzi ili devojci, odnosno ženi sa kojom su odlučili da provedu ostatak života. I dok slušamo da je sve više razvoda, ne bi trebalo da zaboravimo činjenicu da i dalje postoje muškarci, koji i te kako poštuju svoju nežniju polovinu i koji se trude da to pokažu na različite načine.

Imajte na umu da nije sve u novcu i kupovini poklona, već da je mnogo važnije pokazati pažnju i poštovanje dami, a gotovo je sigurno da će svaka od njih to znati i da ceni i da uzvrati.

Nemojte čekati da se približi neki važan datum, da biste pokazali svojoj devojci ili ženi da vam je do nje stalo. Nije verenički prsten jedino što treba kupiti partnerki. Čak i ako niste možda na to navikli, imajte na umu da su mali znaci pažnje vrlo važni za negovanje kvalitetne veze. A to se posebno odnosi na dugogodišnje veze i na brak, jer parovi vrlo često zaboravljaju na ovu, inače tako bitno istinu.

Podrazumeva se da kada su u pitanju pokloni za Dan zaljubljenih, na primer, određeni parovi koji taj praznik ne poštuju i ne prihvataju, neće ni da razmišljaju o tome šta da poklone svom partneru. Međutim, ako je u pitanju obeležavanje godišnjice braka ili nekog drugog datuma, koji je važan za njih, vrlo je verovatno da će se oboje potruditi da obraduju jedno drugo.

A gotovo isto što važi za Dan zaljubljenih važi i kada su u pitanju pokloni za 8. mart, jer je dobro poznato da sve više žena taj praznik ne priznaje. Zato treba pažljivo odabrati šta im pokloniti tog dana i da li im uopšte nešto poklanjati, a što će svakako muškarac prethodno odlučiti, jer je gotovo sigurno da je upoznat sa stavom svoje supruge ili devojke u vezi sa tim.

Zlatni nakit kao odgovarajući poklon u skoro svim prilikama

Međutim, koji god da je povod u pitanju, sasvim je sigurno da ćete svoju lepšu polovinu obradovati ukoliko joj poklonite nešto originalno i vredno. A ima li šta bolje u tom slučaju nego zlatni nakit? Na svu sreću, mnoge zlatare nude i jeftiniji i skuplji par minđuša, zlatnu ogrlicu ili narukvicu, kao i prsten i druge modne detalje.

Sem toga, dijamant u blisteru važi za jednu od boljih opcija, jer je prigodan za apsolutno svaku priliku.

Podrazumeva se da kupovina zlatnog nakita iziskuje ne samo određena novčana sredstva, nego i dobro poznavanje žene. Posebno bi trebalo voditi računa o tome da joj ne kupite preveliki komad nakita, a ukoliko ste, na primer primetili da ona nosi ono što nije tako naročito upadljivo. Da ne bi celokupno iznenađenje bilo kontraproduktivno, svakako bi trebalo prethodno dobro da razmislite o tome da li je zlatni nakit kao poklon za Dan zaljubljenih ili za 8. mart, odnosno bilo kojim drugim povodom, dobra opcija i u vašem slučaju.

Kako da ne pogrešite prilikom izbora poklona?

A ukoliko zaista želite da obradujete izabranicu svog srca, važno je da je dobro poznajete i da znate šta ona zapravo želi. Naravno da ćete kupiti karte za pozorište i izvesti je određenim povodom, ukoliko znate da ona uživa u pozorišnim predstavama.

U slučaju da na raspolaganju imate nešto veću svotu novca, možete joj darovati ili večeru u omiljenom restoranu ili odlazak na izlet na destinaciju, za koju znate da je njoj posebno interesantna. Iako vam je zato možda potrebno malo više novca, nego kada je u pitanju zlatni nakit ili neki drugi originalan poklon, možete biti potpuno uvereni da ne postoji žena, koja takvim poklonom neće biti oduševljena.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *