Kako da se obučete sportski i da izgledate kul?

Ako je vaš stil oblačenja daleko od sportskog, onda će vam verovatno predstavljati problem kada budete želeli da tako malo probate nešto novo. Zbog toga mnogi i greše, jer često ne znaju dobro da uklapaju stvari. Naravno nije cilj da izgubite svoj stil i da promeniti lični opis. Cilj je da se dobro osećate u svojoj koži, da vam bude dobro i da jednostavno to sve na vama bude u nekom skladnom odnosu.

Za sportski izgled najvažnije su patike

Dakle, kada želite da izgledate sportski i da se tako osećate, najvažnije je da imate dobre patike. Dakle, patike su ključ svega i osnova. Treba da izaberete izuzetno kvalitetne patike. Treba naravno da izaberete patike koje se vama sviđaju, odnosno da izaberete model koji se vama sviđa, ali takođe treba da izaberete i patike, koje su kvalitetne i udobne, koje vam prijaju i u kojima se pre svega osećate dobro.

Patike će činiti gotovo celokupan vaš izgled, jer na osnovu toga smišljate i ostatak vašeg stajlinga. Dakle, to je neka osnova. U zavisnosti od toga kakve patike odaberete zaivsiće i ostatak vaše garderobe. Čak i oni koji se ne oblače sportski sigurno imaju minimum jedan par patika. A patike su jednostavno nužne, jer su one najudobnija obuća koja postoji, a udobnost nam je nekada neophodna.

Sportski možete izgledati i u dobrim farmericama

Kada ste već patike odabrali, onda sledi i izbor ostale garderobe. Ako ste izabrali feonomenalne patike i uz to još odaberete i fenomenalne farmerke, koje vam pritom dobri i stoje, onda ste vi više od pola posla završili. Vi ćete se onda u tom smislu osećati odlično, a izgledaćete još bolje. Nemojte da birate one farmerice koje vam ne stoje dobro, koje vas stežu, koje vam na bilo koji način ograničavaju. Ako izaberete takve farmerice nećete odati nikakav utisak, jer će se vaša nelagoda i te kako primetiti.

Izbegavajte patike na platformu

Iako su ove patike u poslednje vreme izuzetno popularne, nekako vam one neće dobro stajati ukoliko želite da izgledate sportski. Ako biste baš voleli da nosite patike koje imaju malo deblji đon, onda birajte air max patike, jer će one sigurno izgledati bolje na vašoj nozi, od patika na platformu. Naime, ove patike zaista moraju dobro da se uklope da bi delovale kul, a pritom još je teže uklopiti ih kada je u pitanju sportski stil. One su tu negde uvek između i nikada ne mogu da budu na jednoj ili drugoj strani i zbog toga je teško uklopiti ih.

Izbegavajte šminku

Kada smo govorili o patikama na platformu,mislili smo na žene, ali i u ovom slučaju mislimo na žene. Dakle, ako želite da izgledate sportski, onda to u isto vreme znači da želite da izgledate prirodno. To znači, da ne treba svoje lice da opterećujete šminkom, niti bilo kojim drugim preparatima. Stavite dnevnu kremu, izaberite dobre naočare, pronađite svoje najbolje patike, ogrnite duks. Ako se u tome osećate dobro, onda ćete znati da je to to. Jer, sportski izgled podrazumeva nešto što je opušteno, nešto što je prijatno i nešto što je prirodno.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *