Kako izabrati najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci?

Jeste li privrženi svojoj voljenoj osobi?

Kada joj darujete poklone? Da li su vam potrebni povodi ili je malo, malo i iznenadite nekom sitnicom?

A ona vas?

Žena kao i svaka žena, voli da bude u centru pažnje, da je jači pol obasipa poklonima i da se oseća posebnom. Imajte to na umu uvek, dragi muškarci!

Doduše, ima i izuzetaka, ali to je slučaj sa malim brojem pripadnica lepšeg pola.

No, da podsetimo.

Uskoro će Dan zaljubljenih. Pokloni ne bi trebalo da izostanu, zato na vreme razmišljajte o tome šta bi vašu dragu iznenadilo. Naše ideje za Dan zaljubljenih sigurno će vam pomoći, ali imajte na umu sledeće.

Cvetni aranzmani su uvek lep poklon, ali ne i najlepši. Mogu da budu, ali ako se odabrani cvetni aranzmani dodatno ukrase ili obogate još nekim darom.

Da li znate šta ćete dragoj pokloniti, imate li već sada neke ideje za Dan zaljubljenih?

Najbolje ideje za Dan zaljubljenih

Omiljeni buket cveća je lep poklon, ali i već mnogo puta viđen. Hajde da ovaj Dan zaljubljenih bude drugačiji.

Neka izabrani cvetni aranzmani budu nesvakidašnji. Neka sadrže pored cveća i neku skrivenu poruku, poklon ili omiljeno piće.

A za sve one koji se odlučuju za korak više, dileme nema, jer je najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci svakako verenički prsten. Vi, koji još uvek niste spremni za ovako važnu odluku znajte da i druge ideje za Dan zaljubjenih mogu da prerastu u poklone za pamćenje.

Šta to kriju cvetni aranzmani?

Cveće i omiljena bombonjera, već viđeno, zar ne?

E pa onda osmislite neki originalniji poklon. Jedan dan u prirodi, daleko od svih, samo vas dvoje, lepo zvuči, je l’ da?

U tom slučaju vam predlažemo putovanje, ako ne na duže, onda bar produženi vikend i beg od svakodnevice sigurno će dobro doći. Veliki buket cveća ili lepo oblikovani cvetni aranzmani mogu da sakriju vaučer tako da će iznenađenje sigurno uspeti.

Novi nakit uvek lepo pristaje!

Da, da, novi nakit uvek dobro dođe. Nema veze što u kutiji za nakit više nema mesta, ali nova narukvica lepo će se uklopiti u prilike koje dolaze.

Postarajte se da vam drugarice vaše partnerke pomognu oko izbora nakita kako biste sigurno kupili željeni proizvod. I da, ako kupujete minđuše, pažljivo ih spakujte da ne dođe do zabune.

Veličina kutije za minđuše i kutije za verinički prsten je približna, a sigurni smo da nikako ne biste voleli da dođe do nesporazuma. Posebno ako još uvek ne planirate da zaprosite svoju devojku.

Cveće i parfem – stari dobri poklon!

Za Dan zaljubljenih pokloni koji je najčešće biraju jesu parfemi i cveće. Po mirisu uvek nekoga pamtite zato pažljivo birajte omiljeni miris za vašu lepšu polovinu.

Omiljeno cveće, lepo oblikovani cvetni aranzmani i lepo upakovani parfem oduševiće svaku damu.

Uostalom, ako nekoga volite nije važno da li je poklon skupocen koliko je bitan znak pažnje. Nekada najlepši poklon za Dan zaljubljenih devojci može biti to što ste vi sa njom i što uživate u svakom trenutku.

Zato pre kupovine skupocenog poklona, razmišljajte o originalnosti. Unikat uvek bolje prođe.

I zato ne zaboravite, nekada mnogo više vredi sitnica. Imajte to na umu za Dan zaljubljenih. Pokloni dođu i prođu, ali sitnice ostaju.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *