Digitalni izdavači knjiga u Beogradu

Digitalno izdavaštvo iz godine u godinu beleži sve veći rast kako u svetu tako i na ovim prostorima. Prema podacima jedne ugledne američke marketinške kuće koja se bavi analizom i predviđanjem trendova na polju izdavaštva, predviđa se da će eknjige odnosno broj prodatih digitalnih izdanja preteći štampana izdanja prodata na godišnjem nivou.

Ovaj podatak ne treba ni po čemu da vas čudi. Trenutno se nalazimo u četvrtoj industrijskoj revoluciji, odnosno digitalnoj revoluciji. Stvari i svet oko nas se menjaju gotovo na dnevnoj bazi. Do pre nekih deset ili dvadeset godina bilo je gotovo nezamislivo sedeti negde na plaži i čitati knjigu sa elektronskog uređaja odnosno e-čitača.

Elektronski uređaji svake godine postaju sve brži i napredniji, a sa njim se menjaju i navike potrošača. Zato je veoma važno ići u korak sa vremenom.

Digitalni izdavači knjiga u Beogradu_1-compressed

Eknjige i kako najlakše objaviti svoje delo

Digitalne knjige predstavljaju budućnost izdavaštva. Kako se svet menja i postepeno sve više digitalizuje, tako će i knjige promeniti svoj oblik. Naravno, uvek će određen procenat knjiga biti štampan, ali će se kontinualno prelaziti na isplativije forme. Tu eknjige stupaju na scenu. Pošto su mnogo isplativije kako za izdavače tako i za same autore, one će sigurno u bliskoj budućnosti zavladati tržištem. Kao mnogo ekonomski isplativija forma, samo tržište će se opredeliti za nju.

Daćemo vam jedan možda pomalo banalan i prost, ali potpuno tačan i upečatljiv primer. Da bi ste samostalno objavili tradicionalnu štampanu knjigu, danas je potrebno da odvojite sigurno i do nekoliko hiljada evra. To je sve sa uključenim dizajnom, prelomom i štampom. A gde je tu tek marketing? Dobili ste svoje delo u fizičkoj formi, ali potrebno je i negde ga plasirati da bi ljudi imali priliku uopšte da ga pogledaju, a kamoli kupe. Tako da je to još dodatan trošak. Sa druge strane digitalni izdavači knjiga u Beogradu za vas već godinama pripremaju i nude izuzetno povoljne ponude za objavljivanje digitalnih knjiga. Uz njihovu pomoć, objavljivanje knjiga nikada nije bilo pristupačnije i lakše.

Do eknjige u samo par koraka

Da se opet vratimo malo na teritoriju štampanih knjiga. Da, i dalje je većina na ovim prostorima žestok pobornih ovakve forme knjiga jer su na to generalno i navikli kroz život. Jednostavno, modernim i najnovijim trendovima su potrebne godine, ako ne i desetine godina, kako bi iz svog žarišta odnosno centra došle na periferiju, tj. na naše prostore. Zato je veoma moguće da će se sa novim generacijama klinaca roditi i nove navike i razmišljanja. Upravo tu spadaju eknjige. A digitalni izdavači knjiga u Beogradu kao što su Digitalne Knjige pomoći će vam da sve to preduhitrite i budete na braniku ovih promena. Imaćete jedinstvenu priliku da pokrenete novi talas digitalnog izdavaštva na ovim prostorima i tako zauvek ostanete upisani u istoriju književnosti. Kao što ona vekovna izreka kaže, istoriju pišu pobednici!

Digitalne knjige vam pružaju mogućnost da u samo nekoliko koraka podelite vaše delo sa celim svetom. Sve što je potrebno jeste da se registrujete, pošaljete svoj rukopis u word formatu i sačekate obradu odnosno završetak procesa konverzije i pravljenja eknjige. Takve knjige se zatim šalju na najveće svetske online markete kao što su Google Play i iTunes što vam daje vidljivost i prisutnost u više od stotinu zemalja širom sveta. Povrh svega, ne morate brinuti o zastarevanju ili gubljenju primeraka jer vaše delo na pomenutim marketima zauvek ostaje objavljeno.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *