Koji trotinet za decu birate za svoje dete?

Mališani već sa nepune dve godine uspešno mogu da voze trotinete, oni vešti savladaće tehniku jako brzo, ali ni ostali neće mnogo zaostajati. Samo par dana od kupovine dete će već jurcati po parkiću i uživati u svakoj vožnji. Trotineti jačaju celu muskulaturu deteta pa, ukoliko ste u prilici, obezbedite mu jedan ove sezone.

Trotineti za decu omiljeni su sportski rekvizit i među roditeljima

Lagani za nošenje, laki za pakovanje i prevoz sa jednog na drugo mesto trotineti za decu su omiljeni i među roditeljima. Oni najmanji namenjeni već dvogodišnjacima imaju nosivost do 40kg te deca dugo mogu da ih koriste. Posebno su dragi mališanima jer imaju svetleće točkove što je za decu od posebnog značaja.

Trotineti za decu sa sedištem

Ako vaš mališan ima svega 18 meseci i spreman je da vozi trotinet odlučite se za model sa sedištem. Veoma lepog dizajna, napravljen za starije bebironce ovaj trotinet će dete obožavati. U početku dok je malo oslanjaće se na sedište te će mu poput guralice biti jaka potpora, a kako raste oslobađate se sedišta i ovakav model postaje klasičan trotinet za decu.

Za male profesionalce nabavite trotinet na dva točka

Ako je vaše dete odavno savladalo vožnju trotineta sa dva prednja i jednim zadnjim točkom, vreme je da pređe na viši nivo i počne da vozi ozbiljnije modele, poput onog na dva točka. Neretko ovakvi trotineti imaju i veće toćkove i deklarisane su na veće težine, do 100kg. Oni sami nisu preteški, te ih je lako prenositi, pogotovo što su često i rasklopivi. Imaju i zadnju i prednju kočnicu i orjentisani su na gradsku vožnju. Ovi trotineti za decu mogu biti namenjeni i odraslima s obzirom na njihovu nosivost i podesivost ručke.

Trotinet za decu Evo Comfort Globber

Savršen model za mališane već od prve godine života. Sa sedalnim delom ima ulogu guralice hodalice i nosivost do 20kg. Sedište guralice je podesivo u tri položaja.
Kao trotinet koristi se od treće godine i tada mu je nosivost 50kg. Na prednjoj strani se nalazi inovativno dugme za blokiranje točkova pomoću kog deca uče postepeno da menjaju pravac i skreću. Trotinet je podesiv po visini tako da mogu da ga koriste deca različitih uzrasta. Za decu značajno, ovaj trotinet ima svetleće točkove, a dostupan je u više boja.

I rančevi za trotinet mogu biti od pomoći

Globberovi rančevi inovativnog dizajna sa specijalno dizajniranom ručkom sa dugmetom omogućava da se ranac vrlo lako prikači na bilo koju vrstu trotineta. Izrađen je od sigurnog i kvalitetnog materijala, a sa dva džepa i kapacitetom za skladištenje do 4 litra

Trotineti za decu su već godina najčešći izbor roditelja i dece. Osim što deca lako savladavaju vožnju jačajući sve mišiće tela, uspešno i balansiranju i vežbaju motoriku. Spremni su da jure po bilo kom parkiću lako savladavajući prepreke. Čak i manje vešti mališani brzo se naviknu i uspešno voze te je ovog proleća pravo vreme da, ukoliko nemaju, dobiju svoj trotinet.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *