Multifunkcionalne hranilice za bebe su spas mamama u kuhinji

 

Mlade mame se svakodnevno bore sa novim izazovima u roditeljstvu. Ubrzani tempo života, veliki broj obaveza oko kuće, posla I deteta navodi poznate svetske brendove da razmišljaju u pravcu olakšanja roditeljstva. Jedan od neophodnih proizvoda bebi opreme su hranilice za bebe. Kako nisu neophodne odmah po rođenju deteta, već kada se uvodi čvrsta hrana, roditelji imaju dovoljno vremena da pronađu pravi model.

Sagledajte svoj životni prostor kada birate hranilice za bebe

Mnogi će se zapitati čemu toliko pažnje prilikom odabira hranilice za bebe. Možda su u pravu, ali treba imati u vidu da je hranilica nešto što vaša beba može koristiti par godina. Naime, ukoliko beba još uvek nije počela da sedi a jeste uveli čvrstu hranu, onda su višepoložajne hranilice pravi izbor za Vas. Tu muka ne prestaje, jel to što ima polusedeći položaj, a poneki modeli I ležeći, velika je pomoć I dok mama priprema hranu. Naime, dok se beba igra npr.šargarepom I češka zubiće, zahvaljujući ovakvoj stolici mama može neometano da priprema ručak za celu porodicu, razgovara sa bebom i prati bebino ponašanje.

 

Booster hranilice za male prostore

Višepoložajne i multifunkcionalne hranilice obično su glomaznije pa ukoliko nemate mnogo raspoloživog prostora razmislite o booster hranilicama. Za njih nije otrebno dopdatno mesto s obzirom da se pričvršćuje na trpezarijsku stolicu. Ima ih različitih dezena te lako možete uklopiti sa ostatkom nameštaja. Ova vrsta hranilica je I praktična jer se može nositi van kuće što je prednost prilikom putovanja.

 

2 u 1 hranilica za bebe i stočić za igru

Za sve one koji vole praktične stvari, evo hranilice koja će trajati godinama. Napravljena od drveta, ova hranilica nema mogućnost menjanja položaja, niti duplu tacnu koja se pere u mašini za sudove, ali zato se izuzetno lako održava. Ima mekano jastuče na sedištu, a kako dete raste tako dobija na svojoj praktičnoj primeni. Naime, pored obroka, dete će uživati I u igri. Ova hranilica se transformiše u sto I stolicu na kojoj su moguće brojne zabave. Ukoliko je I od drugara neko u poseti, ovaj stočić će biti veoma funkcionalan za brojne društvene igre. Sve dok dete ne krene u školu stočić I stolica mogu biti odlično rešenje za crtanje, pisanje, bojenje, učenje.

 

Višepoložajne hranilice na točkiće

Višepoložajne hranilice za bebe su podesive ne samo po položaju već I visini. Krase ih I točkići ali I veliki gabarit te za njih morate izdvojiti mesto. Kako su rasklopive, ukoliko vam odgovara, ne morate ih držati uvek rasklopljene već uzimati po potrebi. Uglavnom imaju dve tacne što roditeljima olakšava hranjenje. Ukoliko beba zaspi, možete je lako spustiti u ležeći položaj bez uznemiravanja.

 

Cene hranilica zavise od funkcionalnosti, brenda ali I materijala od kojeg su napravljene

Mnogi brendovi sami po sebi imaju cenu kojom, pre svega garantuju kvalitet I udobnost. Oduvek se za poznati brend izdvajala I dobra suma novca. Iako nema potrebe neke ovakve hranilice su odobrene za korišćenje I za sasvim male bebe, jer imaju mnogo položaja, te nisu samo namenjene hranjenju. Nije ni čudo onda što takvi modeli koštaju I par desetina hiljada dinara. Naravno, ima I onih od svega par hiljada koji apsolutno odgovaraju svojoj nameni, samo je pitanje koji su prioriteti onih koji kupuju. Izbor je uvek na njima.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *