Nekoliko sjajnih predloga šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih

Bliži se dan zaljubljenih, vreme poklanjanja i usrećivanja voljene osobe. Poklon za devojku ili suprugu je prilično lakše odabrati, dok je uvek bila dilema šta pokloniti dečku ili suprugu. Muškarci imaju nešto drugačiji ukus, često prefinjen, a izbora za muškarce je obično i oskudniji u odnosu na žene. U narednom tekstu biće neki od predloga šta je idealan pokon za voljenu osobu za dan zaljubljenih. 

Kožna galanterija

Koža i kožna galanterija je odličan poklon za svaku priliku, a kada je reč o danu zaljubljenih ili jubileju, svakako da je dobar izbor. Kupovinom kaiša, novčanika, kožne muške torbe ili pak običnih kožnih korica za sat, može se ostaviti značajan trag. Sa kožnom galanterijom teško se može pogrešiti. Savet bi bio da se obično bira braon koža, jer se ona prilično lako uklapa. 

Parfem Armaf Club de Nuit 

U brdu lanskiranih parfema sa dugom tradicijom, ali i onim sa novijim datumom mogu se izdvojiti najbolji. Sjajan izbor za poklon za vašeg partnera jeste parfem Amaf Club de Nuit. Zašto je izbor pao baš na ovaj prarfem? Pa jedan od razloga je savršen dizajn pakovanja, zatim opijajuća mirisna nota sa značajnom postojanošću, ali i prihvatljiva cena. Praktično, svaki budžet može priuštiti parfem Amaf Club de Nuit, jer za bočicu od 50 ml potrebno je izdvojiti oko 50 eura. Preporučeni parfem Amaf Club de Nuit budi sva čula, podstiče hormon sreće, podstiče muškost i samopouzdanje. Idealan je poklon, sa kojim neće biti greške. Prilikom odabira bilo kog parfema, savet  je da se izaberu parfemi originalnih proizvođača.

Zajedničke fotografije

Iako važi ustaljeno pravilo da je zastarelo poklanjanje šablonskih pokona, poput zajedničkih fotografija ili predmeta sa određenim motivima, ipak nije tako. Naime, pokloniti zajedničku uramljenu fotografiju sa nekog egzotičnog putovanja uz skromne slatkiše, mogu putem malog gesta ostaviti značajan utisak. Ukoliko ste kreativni možete na razne načine osmisliti poklon. Na tržištu je bezbroj oblika, kutija, čaša, setova na kojima se mogu ugravirati specifični datumi i fotografije. 

Putovanje 

Pored parfema, poklon u vidu putovanja je jedan od najpopularnijih poklona. Egzotični vikend u zemlji ili u inostranstvu, uvek dobro dođe, a posebno u određenim tkz. prazničnim danima. Osluškujte vašeg partnera i polako upijajte njegove želje i ciljeve. Provođenje zajedničkog vremena na putovanju može intenzivirati odnose između partnera, osnažiti i ostvariti mnoga očekivanja. Bez obzira o kakvom je putovanju reč, da li je u pitanju poseta znamenitosti, Evropskih metropola, domaćin planina i banja, sigurno je da će se partner oduševiti, uz izdvajanje malih novčanih sredstava. 

Zaključak: obzirom da se bliži dan zaljubljenih, poželjno je pokloniti posebnu pažnju voljenoj osobi. U najvećem broju slučajeva pažnja je najbolji poklon i to pažnja koja se dešava svakodnevno. Uz pažnju i ljubav, bilo kakvi prezent je i te kako koristan. Dokazano je da se sa parfemima i sa putovanjima nikada ne može pogrešiti, a poklon podjednako vole oba partnera. Uz romantičnu večeru u vašem domu ili u restoranu i prigodan pokolon ojačava se veza, podstiču osećanja, sreća i harmonija. Jer sreću čine male stvari. Pokloni se pamte, ali osećanja ostaju za ceo život.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *