Prenosivi krevetac – praktično i komforno rešenje za sve potrebe porodica

Neizostavan i veoma važan deo bebi opreme, kao i bezbrižnog odrastanja još od prvih dana života, jeste krevetac. Današnja ponuda na domaćem tržištu bogata je raznovrsnim varijantama među kojima budući roditelji biraju odgovarajuće rešenje za svoj dom. Prenosivi krevetac predstavlja sve češći izbor parova u modernom vremenu, prvenstveno zbog praktičnosti, mobilnosti i jednostavnosti upotrebe. 

Za razliku od klasične, najčešće drvene varijante sa letvicama, prenosivi krevetac može se pronaći u širokom spektru boja, dimenzija, materijala i dizajnova, kako bi se u što većoj meri ispunile potrebe novorođenčeta, ali i želje samih roditelja. U tom pogledu, važno je odabrati isključivo kvalitetan krevetac, koji će bezbedno koristiti pružajući bebi osećaj komfora, udobnosti i bezbrižnog sna u svakom trenutku. 

Odlična mogućnost prenošenja i upotrebe na različitim mestima

Veliki broj roditelja odlučuje se za prenosivi krevetac umesto za standardni, drveni i fiksni upravo zbog mogućnosti za jednostavnu manipulaciju sa jednog na drugo mesto. Naime, ovakvi modeli se brzo i lako sklapaju i rasklapaju, zbog čega su idealan izbor za putovanje, često premeštanje i prenošenje gde god i kada god je to potrebno. Zahvaljujući besprekornom dizajnu oličenom u udoban prostor za bebu u vidu dušeka, prenosivi krevetac daje izuzetnu udobnost i komfor. 

Uglavnom se može pronaći u velikom broju dimenzija, a karakteristično je to što sadrži mrežicu za protok vazduha, kao i mogućnost kontinuiranog nadgledanja bebe u svakom položaju. Sve to, čini da ovakav izbor bude idealan za transportovanje na svako mesto, bez obzira na godišnje doba i uzrast bebe. Takođe, sve navedeno posebno je značajno ukoliko beba obožava da utone u san na svom dušeku, bez promena na drugim lokacijama koje bi joj unele nemir i teškoće uspavljivanja.

Savršen mehanizam zaštite i dimenzije koje odgovaraju i većoj deci

Prenosivi krevetac pored brojnih navedenih prednosti, karakteriše i kvalitetan mehanizam sklapanja koji je istovremeno i vrlo siguran, bezbedan i pouzdan u svakom trenutku. Zahvaljujući oblim ivicama koje su ojačane sunđerima i specijalnom zaštitom unutrašnjih delova i uglova kreveca, ne postoji strah od povrede deteta. Takođe, odgovarajući dušeci koji su fabrički kreirani za određeni prenosivi krevetac ne stvaraju slobodan prostor između rama i same podloge, što daje potrebnu čvrstoću, otpornost i naravno bezbednost upotrebe. 

Ono što je veoma važno mališanima, jeste to što je ovakav krevetac namenjen deci koja imaju i do 15 kilograma, zbog čega navika spavanja u ušuškanoj podlozi zaštićenom mrežicom i omiljenim dezenima može da traje i do 2 ili 3 godine, bez potreba za novim krevetom ili promenama na putovanjima. Inovativni modeli poseduju i specijalan dodatak za presvlačenje bebe, poput drvenih krevetaca, što i prenosive varijante čini vrlo praktičnim i funkcionalnim u svakom trenutku, od prvog dana dolaska bebe u svoj dom.  

Inovativni prenosivi krevetac predstavlja otkriće koje je vrlo praktično u modernom vremenu, dok se sve prednosti neprekidno uviđaju od strane današnjih roditelja. Zahvaljujući bezbednom i kvalitetnom mehanizmu, jednostavnom sklapanju, transportovanju i rasklapanju na bilo kojoj potrebnoj lokaciji, kao i neverovatnoj udobnosti za mališane, sve veći broj parova odlučuje se upravo za ovakav krevetac.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *