Scholl klompe – praktična i udobna obuća

Da li znate kada je nastala prva obuća?

Onoga trenutka kada je čovek rešio da ne ide više bos nastaju prve cipele. Prvobitna funkcija obuće bila je zaštitna, jer je trebalo da sačuva noge od loših vremenskih prilika. Nastala je pre mnogo godina i bila je unikatna.

A danas na tržištu možemo pronaći različite modele zatvorene i otvorene obuće, a ponuda je ogromna. Dok neku obuću nosimo jer je u modu, ima obuće koja se preporučuje zbog svoje praktičnosti.

Za prvi korak vašeg deteta najbolja je anatomska obuca, a ako stojite ceo dan ili ste zaposleni u zdravstvu onda znate koje sve koristi imaju medicinske klompe.

Poreklo klompi

Koje papuče najviše volite? Da li papuče nosite isključivo u šetnju ili ih nosite i po kući?

Znamo da su kućne papuče danas veoma tražene na tržištu, ali za šetnju se najviše kupuju japanke, nanule, natikače, ali i klompe. Doduše, kada je o klompama reč, medicinske klompe su sve popularnije i to ne samo među zdravstvenim radnicima, već  i uopšte među kupcima koji u toku radnog dana mnogo stoje.

A kako su i kada prve klompe nastale?

Čim se pomenu klompe, najpre se pomisli na Holandiju, zar ne?

Ipak, klompe su se prvo pojavile u baltičkim zemljama i kupovali su ih ljudi koji su imali manje prihode. Iako zvaničnih podataka još uvek nema, Holanđani tvrde da su klompe nastale upravo u njihovoj zemlji. Zato ne iznenađuje činjenica što se klompe u Holandiji smatraju nacionalnim simbolom.

Ako se pitate zašto su klompe toliko popularne, odgovor je sledeći. Udobnost i komfor je na prvom mestu. Ova anatomska obuca svakom stopalu omogućava prijatan osećaj, pa bez obzira da li nosite medicinske klompe ili ne, sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Medicinske klompe – udobna anatomska obuca

Anatomska obuca se zbog svoje udobnosti i funkcionalnosti izdvaja od druge obuće. Zato je Scholl obuca sinonim za prijatan osećaj tokom šetnje, stajanja ili trčanja.

Međutim, da biste izabrali adekvatne papuče koje savršeno idu uz nogu i koje vas neće žuljati, najbolje bi bilo da izaberete medicinske klompe. Iako sam naziv, medicinske klompe, odmah asocira na medicinsko osoblje, treba napomenuti da se za ovu obuću odlučaju i kuvari i mnogi potrošači koji na poslu veći deo vremena provode stojeći. Brojni su modeli klompi koje naša obuca online ima u ponudi.

Osim papuča u ponudi su i japanke, ali i anatomska obuca za svaki dan i za svaku priliku. Scholl obuca brine o svojim korisnicima i tu je u svakom trenutku i to na samo klik od vas, jer obuca online je dotupna svima!

Moderna Scholl obuca – za svačiji džep!

Osećate konstantni bol u stopalima?

Obuća vam je neudobna?

Ako vas brzo stopala zabole prilikom stajanja ili hodanja, onda jedan od razloga može da bude i najčešće jeste neudobna obuća. To je često slučaj sa obućom koja dizajn ističe u prvi plan, jer neki prozvođači više brinu o dizajnu nego o funkcionalnosti. Međutim, Scholl obuca se ističe kvalitetom i udobnošću, a uz to nimalo ne zaostaje ni za najnovijim trendovima.

Uverite se i sami, jer Scholl obuca online je dostupna u svakom trenutku, a i pristaje uz svačiji džep!

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *