4 tipa nakita zlatne boje koji su totalni hit

Zlatna boja nakita je ono što je i te kako popularno u poslednje vreme. Proslavile su ga influenserke, čijim kombinacijama i stajlinzima se divimo. Nakit zlatne boje je najefektniji. Elegantan je, a opet upečatljiv i jedinstven. Međutim, nisu svi komadi nakita zlatne boje efektni. Ova 4 tipa nakita golden nijanse učiniće da zablistaš gde god se pojaviš. 

Minđuše 

Konačno su se vratile u modu minđuše zlatnih boja. A posebno su se i na velika vrata vratile minđuše alke. I to alke u svim dimenzijama i svih veličina. Tako imamo one minijaturne alke, zatim nešto veće od minijaturnih – tanke i debele i naravno ogromne alke, koje nas podsećaju na dvehiljadite. Minđuše zlatne boje mogu da budu i te kako primećene i nosive ukoliko na primer imate više rupica na jednom ili na oba uveta. Onda možete da stavite i par alkica različitih oblika, ali takođe, možete da stavite i neke druge mini oblike i detalje, naravno zlatne boje i videćete kakav ćete fenomenalan efekat da postignete. Moramo da priznamo jednu stvar, a to je da su alke zlante boje, srednje debiljne i srednje veličine trentno najpopularnije minđuše kod nas. I što je najvažnije – možete ih naći na svakom koraku. 

Ogrlice 

Druga, ultrapopularna stvar kada je zlatna boja u pitanju to su ogrlice. I to ne bilo kakve ogrlice. U ovom slučaju imamo dva tipa ogrlica. Jedne su one što idu tik uz vrat i što su napravljene kao karike, na engleskom one se zovu chain ogrlice, ali mi nemamo baš adekvatan prevod za to. U ovom slučaju važno je da takva ogrlica bude primećena, pa je najbolje da ih nosite uz neke košuljice svetlih boja, na primer uz plavu boju košuljice, prljavo roze ili belu. Uz belu ove ogrlice savršeno prstaju. Drugi tip ogrlice zlatne boje su ogrlice, koje se sastoje iz više ogrlica. Na jednoj može i da se nađe krst, koji je u poslednje vreme takođe postao jedan od fashion simbola. 

Narukvice

Narukvice, malo deblje, koje idu baš oko ruke i koje su zlatne boje će obeležiti ovo leto. Ono što savetujemo jeste da ih nosite na primer preko bele košulje, odnosno preko rukava ili da ih nosite preko bluzice. Na taj način doći će više do izražaja vaša narukvica, ali ćete isto tako postići efekat drugačijeg stajlinga, jer će upravo ova istaknuta narukvica zlatne boje upotpunit vaš outfit. 

Prstenje

I naravno nezaobilazno prstenje. I ne, nikako ne govorimo da nosite na primer samo jedan prsten, već govorimo o nekoliko možda i o desetak prstenova, koje možete nositi na svim prstima. I to je upravo ono prstenje koje ide samo do pola prsta. Kombinujte ih sa regularnim prstenjem i videćete efekat. Ovo je definitivno trend koji je rezervisan za leto, jer tada na preplanulim prstima i rukama, ovo prstenje zlatne boje izgleda još fenomenalnije. Ukoliko ti se ovo dopada, onda obavezno beli manikir neka bude, jer tada ćeš zaista postići efekat prave dive. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *