Android telefon može biti odličan partner za trening

Mnogi danas smatraju da pametni telefoni štete zdravlju i da ne treba preterivati u njihovom korišćenju. Međutim postoje slučajevi u kojima mobilni telefoni mogu da nam pomognu da zdravo živimo. Postoji sijaset mobilnih aplikacija koje nam pružaju pomoć u treningu i fizičkoj aktivnosti. Sa njima možemo da pratimo dužinu i trajanje svog treninga, broj utrošenih kalorija, otkucaje srca i još mnogo toga. Danas vam predstavljamo najpopularnije android aplikacije za treniranje.

1) Rocket Player

Rocket Player je odličan muzički plejer koji omogućava da slušate muziku po folderima, tagovima, plejlistama i autorima. Pruža najveću fleksibilnost u poređenju sa svim ostalim plejerima. Odličan je za svakog vežbača, jer je opšte poznato da muzika povećava raspoloženje i izdržljivost. Recenziju ovog plejera možete videti ovde.

2) RunKeeper

RunKeeper je odlična aplikacija koja omogućava da pratite svoj trening na otvorenom. Aplikacija tačno preko GPS-a prati vaše kretanje, broj pređenih kilometara, tempo, utrošene kalorije i još mnogo toga. Potrebno je samo da odaberete da li je u pitanju trčanje, pešačenje, vožnja bicikla ili drugi oblik fizičke aktivnosti.

3) Endomodo Sports Tracker 

Endomodo Sports Tracker omogućava da pratite svoje vežbanje i utrošene kalorije. Možete pratiti i vežbanje u sobi, na traci ili u prirodi. Svoju aktivnost možete podeliti sa prijateljima preko Fejsbuka.

4) Workout Trainer

Workout Trainer aplikacija sadrži veliki broj vežbi koje možete da radite kod kuće. Svaka vežba je propraćena video i audio materijalom i uputstvima, kako bi je pravilno obavljati. Aplikaciju možete koristiti kao svog virtuelnog trenera.

5) Instant Heart Rate

Aplikacije koje mere otkucaje srca su odlične ako volite kardio programe. Potrebno je samo da stavite vrh svog prsta na kameru i telefon će izmeriti broj otkucaja u minuti. Instant Heart Rate radi upravo to.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *