Jedinstvene pozivnice za svadbu za jedinstvene mladence

Organizujete svadbu, ali ne želite da izgleda kao većina klasičnih proslava? Onda je potrebno da se maksimalno uključite u organizaciju i prepustite mašti. Ukoliko želite da vaša svadba bude jedinstvena i da se i vi i gosti dobro provedete i uživate, onda je važno da obratite pažnju na svaki detalj.

Između ostalog, važan deo svake svadbe su svakako pozivnice za venčanje. A ukoliko želite da budete i u ovom segmentu jedinstveni, evo na koji način sve možete napraviti unikatne pozivnice za svadbu.

Drvene pozivnice za venčanje

U svetu, a i kod nas su sve više popularne pozivnice za svadbu napravljene od drveta, ili od materijala koji imitira drvo. Ovakve pozivnice mogu biti napravljene tako da npr. kutija bude od drveta, a da se u kutiji nalazi papirna pozivnica. Ovakvi modeli mogu imati različite oblike i veličine kutija. Takođe, na samim kutijama mogu biti ugravirani vaša imena i datum svadbe, dok se na samoj pozivnici mogu odštampati ostale informacije vezane za proslavu. Pored ovakvih modela, mogu se naći i oni koji se sastoje samo od drvene ploče koja može biti različitog oblika i na kojoj će biti ugraviran čitav tekst pozivnice.

Ovakve pozivnice za venčanja su idealne za svadbe u boho stilu, ili za one koje se održavaju na otvorenom, u prirodi.

Retro pozivnice za svadbu i venčanje

Ukoliko ste isplanirali da čitava svadba bude u retro stilu, onda svakako i pozivnice za venčanje treba da uskladite sa temom. Sa tim u vezi možete izabrati već gotove, ili osmisliti svoje pozivnice. Ne bi bilo loše da izaberete osnovnu boju za pozivnice koja nije bela. Možete čak iskorisiti kao pozadinu neke stare postere, razglednice, itd. koje će se lepo uklopiti sa bojom slova teksta. Takođe, ovde se možete igrati i sa čipkom, kanapom i ostalim materijalima kako biste upotupunili izgled.

Ako se odlučite da sami dizajnirate, štampate i ukrašavate svoje pozivnice za svadbu, sigurni smo da vaš trud neće ostati neopažen i kod gostiju.

Boja pozivnice za svadbu u skladu sa godišnjim dobom

Najveći broj modernih mladenaca kada organizuju svadbu na umu imaju temu koje se drže. Samim tim, čitava proslava i svi detalji su osmišljeni tako da se uklapaju u čitav koncept. Ukoliko ste vi inspirisani godišnjim dobom u kojem pravite svadbu, onda bi svakako trebalo odabrati boje koje karakterišu to doba. Na primer, proleće karakterišu šarene, razdragane, vesele boje. Ukoliko ste mirniji tip, možete odabrati boje za pozivnice koje će biti pastelnih tonova. Sa druge strane, pastelne nijanse su ujedno odlične ukoliko vam je inspiracija leto. Gde ćete lepše pozivnice od kombinacije pastelno plave i boje mandarine. Ovakav izgled već sam po sebi asocira na leto. Sa druge strane, prva asocijacija za jesen su narandžasta i žuta. Pa zašto onda upravo ove boje ne bi bile inspiracija i za pozivnice za venčanje. Za zimske svadbe možete izabrati malo tamnije nijanse poput teget ili tamno ljubičaste. Iako mnogi mladenci izbegavaju ovakve tonove na pozivnicama, oni mogu uticati na eleganciju i svedenost vaše pozivnice.

Naravno, pored navedenih primera, vi uvek možete odabrati one boje koje vas najbolje opisuju i koje su vama najdraže.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *