Jesu li apartmani u Beogradu idealan smeštaj na dan?

Svima je dobro poznato da smo mi Srbi širokogrudi, dobri i srdačni domaćini koji vole da dočekaju i ugoste i domaće i strane turiste. Valjda zbog takvih priča sve je više turista koji rado dolaze u naš glavni grad. Neki dođu skeptični, a odu nostalgični. Ipak se kaže da ko jednom dođe u Beograd uvek poželi da se ponovo vrati. Hrana, piće, dobar provod, lepe žene ili?

Za turiste iz regiona Beograd je omiljena vikend destinacija gde je neizostavan ludi noćni provod. Slovenci posebno vole da dođu vikendom u provod, jer tvrde da se za male pare može odlično zabaviti u našem glavnom gradu. Pa da, izgleda da je njima u Srbiji sve jeftino. Čak i kada se govori o smeštaju, stranci više vole da odaberu smeštaj na dan.

U ponudi nisu samo luks, već i brojni drugi apartmani. Beograd rado dočekuje strance, ali radije se dočekuju naši gosti. Ne samo Srbi koji su na privremenom radu u inostranstvu, već i naši ljudi iz unutrašnjosti. Zato su našim sugrađanima interesentni apartmani. Beograd nudi svakome ponešto. Smeštaj na lokacijam u strogom centru grada, luksuzno opremljene stanove koji se izdaju na dan, apartmane u blizini najprometnijih gradskih mesta, ali i smeštaj u mirnijem delu grada. Ponuda se prilagođava željama zaiteresovanih klijenata, pa shodno lokaciji i željama formira se i cena, a sve to možete detaljnije pogledati na sajtu balkan-inn.com.

A u cenu ne samo da ulazi mesto gde se nalazi apartman, već i njegova veličina, a u dogovoru sa stanodavcem, može doći i do neke pogodbe ukoliko odlučite da ostanete duži period. Sve zavisi od želja, mogućnosti, ali i debljine novčanika.

Smeštaj na dan – Apartmani Beograd

Iako se možda na prvi pogled čini da smeštaj na dan nije toliko primamljiv, ipak se to samo čini. Posebno je interesantno rezervisati ovu vrstu smeštaja ukoliko niste sigurni koliko ćete dugo ostati. Ako ste poslom došli u Beograd, ne morate da brinete da li će se vaš smeštaj naći u blizini mesta sastanka, jer vi sami prilagodite mesto smeštaja mestu sastanka. Još ako ste doputovali iz inostranstva i ne biste da provodite vreme po taksijima, onda rezervišite smeštaj u blizini.

A sigurni smo da će se u blizini vašeg poslovnog partnera sigurno naći odgovarajući apartmani. Beograd i njegov duh najbolje se oseti ako šetate ulicama sami ili u grupi uz brojne šetačke ture, zato iskoristite malo vremena za šetnju pre sastanka. Sigurni smo da ćete u tom slučaju stići na vreme, jer vam se taksi neće sticajem okolnosti zaglaviti u saobraćaju, a i lepše ćete se osećati ukoliko budete hodali i sigurno ćete i racionalnije razmišljati. Šetnja prija mozgu, tako barem stručnjaci tvrde.

Ako pak nemate mnogo izbora i niste sigurni da li biste izabrali radije hotel i luksuzne apartmane, pa sad, to sve zavisi od ukusa i želja. Možda se vaš omiljeni hotel ne nalazi u samom centru Beograda, a vi želite u noćni provod, iako imate jutarnji sastank. Onda je bolje rešenje da se smestite u nekom obližnjem luks apartmanu i sigurni smo da ćete stići i da se ludo zabavite, ali i da stignete na vreme na jutarnji poslovni razgovor.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *