Kako da brzo i lako organizuješ devojačko veče?

Jedna od najzabavnijih stvari u vezi sa venčanjem definitivno je devojačko veče. Uostalom, kada si već isplanirala i obavila veći deo posla koji se tiče same ceremonije i kasnije zabave, red je da se opustiš, zabaviš i – to i proslaviš! Osim toga, devojačko veče je i svojevrsni oproštaj od tvog starog načina života pa to zaista treba da bude žurka za pamćenje, samo za tvoje drugarice i tebe, onako kao u tinejdžerkim danima, do zore.

Udahni i odbaci sva očekivanja!

Dakle, od devojačke večeri se zaista očekuje mnogo, a s obzirom na njeno simbolično značenje – nije ni čudo! Ipak, XXI vek je. Naravno da ćeš i kao udata i dalje izlaziti i provoditi se ako to želiš, tako da, opusti se. I odbaci sva očekivanja i stereotipe koje imaš u vezi sa ovom večeri. Da, imaš odgovornost i prema sebi i prema svojim drugaricama, ali znaj da će biti još odličnih prilika za zabavu i ludovanje (tvoje venčanje, na primer, taman si zakazala odličan bend za svadbe!) tako da ovo jedno veče neće promeniti mnogo. Budi spremna da se zabavljaš, ali samo nemoj da očekuješ mnogo. Znaš već kako to ide sa izlascima.

Kako zamišljaš svoje devojačko veče?

Ovo je jako važno pitanje. Kako ti zapravo zamišljaš svoje devojačko veče? Kao klasičan izlazak u grad ili kao privatnu zabavu samo za vas devojke dok vas zabavlja već pomenuti bend za svadbe koji si rezervisala i rešila da i sada pozoveš jer se pevač dopada tvojoj drugarici? Šta god da je u pitanju, pokušaj da ispoštuješ svačije želje, ali naravno i svoje, jer je ipak tvoje venčanje. Svakako, konsultuj se sa svojim drugaricama (i pevačem benda za svadbe!) i pronađite rešenje koje će svima odgovarati i koje će garantovati odličan provod za sve vas.

planiranje

Napravi plan!

Dakle, devojačko veče možda uključuje privatnu zabavu kada možeš da testiraš planirani bend za svadbu (ali i drugaricu kojoj se sviđa pevač), možda uključuje klasičan izlazak u klub koji si volela kada si bila tinejdžerka, možda uključuje čak i neko kraće putovanje. Šta god da je u pitanju, trebalo bi da imaš jasan plan kad, šta i kako, ali i definisan budžet, tačnije, pojam o tome koliko novca vam je potrebno. Verovatno se očekuje da ćeš ti biti glavna kada je plaćanje u pitanju, zato razmisli dobro o svojim finansijamai mogućnostima i pronađi najrealnije rešenje.

Obavezno potvrdi dogovor!

Bez obzira na to da li je u pitanju klasičan izlazak ili ne, kada napraviš veliki plan koji je odobren od strane svih, nekoliko dana pred ovaj veliki dan, potvrdi svim zvanicama gde se ide i šta se radi. Uradi to kako god želiš, SMS-om, mejlom, putem grupnog četa… Takođe, ovo je odlična prilika da neko iznese još neku ideju za dobar provod ukoliko ju je u međuvremenu smislio.

devojacka zurka

I naravno, uživaj!

Hej, pa tvoje devojačko veče je! Moraš da se opustiš, zabaviš i dobro provedeš, kao da ti je to poslednja zabava u životu. Shvati to doslovno iako naravno da nije tako. Čak i ako nešto krene po zlu, koga briga, udaješ se i ovo je tvoje veče!

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *