Kérastase maske za svaki tip kose ističu jedinstvenu lepotu

Kérastase je brend koji decenijama pomera granice poimanja nege kose. Pravo iz Pariza svetskim tržištem luksuznih proizvoda vrlo brzo su zagospodarile linije namenjene onim tipovima kose koji su do tada smatrani “previše komplikovanim za održavanje”. Među kompletnim kolekcijama specijalnizovanim za rešavanje najčešćih problema sa kojima se žene suočavaju kada su nega i stilizovanje kose u pitanju, izdvajaju se legendarne Kérastase maske za kosu. Uz njih, milioni korisnica su se zauvek oprostile od suve, oštećene kose, izbledele boje i nedefinisanih kovrdža. Najzad, možda i najbolji deo Kérastase priče- ovako profesionalni tretmani mogu biti dostupni u svakom domu.

Negovana kosa je sinonim lepote

Ipak, taj ideal nije tako lako postići. Komercijalni brendovi često promovišu svoje proizvode kao univerzalna čarobna rešenja, ali se gotovo svaka žena uverila u neistinitiost takvih obećanja. Zbog toga Kérastase maske za kosu dolaze sa sastojcima koji deluju na vrlo specifične probleme i tako pružaju svakom tipu kose negu koja mu je zaista potrebna. S tim u vezi, jedan od najprodavanijih Kérastase tretmana je onaj za oštećenu kosu skolu opadanju. Ova maska je bogata uljima kamelije, argana i kukuruza, vitaminom E i posebnim jedinjenjima koja dubinski revitalizuju kosu i vraćaju joj sjaj. Osim toga, kosa će biti vidljivo jača i bogatija, uz dlaku otpornu na krzanje i toplotu. Dodatno, Kerastase maske za kosu koja se često stilizuje imaju u sebi posebne sastojke koji je štite od oštećenja izazvanih presom ili figarom. Za dame koje žele da u jednom proizvodu dobiju i negu i pomoćnika u svakodnevnom oblikovanju, tu su Kérastase maske za kosu sa stemoksidinom i abestinom, koji sprečavaju kovrdžanje i hidriraju taknu dlaku. Takođe, jedna od najprodavanijih maski je i ona namenjena farbanoj kosi, a naročito plavušama. Zahvaljujući naročitom sistemu za “zaključavanje” boje, boja traje duže i ne bledi, dlaka ostaje hidrirana iznutra i neutrališu se ljubičasti podtonovi koji se najčešće javljaju nakon par pranja plave kose. 

Kérastase maske za kosu pružaju kompletnu negu

Čest mit vezan za profesionalnu negu kose jeste da su hranjivi tretmani namenjeni dlaci previše agresivni za kožu glave, što dovodi do dodatnih oštećenja. Iako to može biti tačno kada su u pitanju tretmani u frizerskom salonu, Kérastase maske za kosu neguju i koren dlake i osetljivu kožu glave. Prirodna ulja i vitamini vraćaju izgubljeni balans kože, neguju njenu površinu i nežno prodiru sve do korena dlake. Na ovaj način se sprečava pojava peruti, negativan uticaj spoljnih faktora, ali se postiže i da svaka dlaka raste zdrava iz korena. Tako će kosa povratiti svoj prirodni sjaj. Dodatno, hemijska jedinjenja štite površinu dlake i obezbeđuju da sva neophodna vlaga i nega ostanu baš tamo gde su najpotrebniji. Upravo zbog toga Kérastase maske za kosu deluju još dugo pošto se isperu i mogu se koristiti mnogo češće nego proizvodi komercijalnih brendova. Ovo je jedino moguće kada su svi sastojci pažljivo odabrani, a ovaj brend se brine o tome da svaka korisnica u jednom proizvodu dobije i delotvorno rešenje i brižljivu negu koja će istaći prirodnu lepotu njene kose. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *