Koje usluge možete da dobijete u jednoj štampariji?

Štamparije su odavno proširile svoje usluge tako da ne nude samo klasično štampanje na papiru već i na raznim drugim materijalima i time pomažu da se personalizovanim sadržajem kupci istaknu među svega što je slično.

Retko smo svesni da se rezultati rada štamparija nalaze svuda i koliko zapravo unapređuju svakodnevne proizvode sa kojima se srećemo. Zbog toga je važno da štamparija dobro odradi svoj posao i njeni proizvodi ne budu uočljivi isključivo i samo zbog nekvalitetne štampe.

Kada firmama trebaju usluge štamparije?

Preduzeća koriste štampariju za izradu razne vrste promotivnog materijala kojim se firme ističu među konkurencijom.

Za promociju se može koristiti sve: hemijske olovke, upaljači, kese, vizitkarte, rokovnici, privesci, šolje, ali i štampa velikih formata na panoima, zastavama, posterima i plakatima.

Neki od promo materijala su deo prigodnih poklona, neki nenametljivo „upadaju“ u oko klijentima i asociraju na dobru saradnju, a neki su tu da se vizuelno istakne identitet firme. Kombinacijom ovih elemenata uspeh je zagarantovan, a firma uspešno promovisana. Sve to ne bi bilo moguće bez posla koji obavlja štamparija!

Štamparija koju treba odabrati za saradnju

Da bi štamparija zadovoljila uslugom, pored niskih cena mora da pruži i najbolji kvalitet štampe, profesionalnost zaposlenih, ali i klijente koji su zadovoljni i svedoče o kvalitetnoj usluzi.

Štamparija „Zemunplast press“ iz Zemuna se izdvaja od konkurencije jer zadati posao završava za minimalno vreme istovremeno pružajući kvalitetnu uslugu štampe, uz povoljnu cenu. Znaju da je odštampan materijal više od promotivnog materijala, to je posredan način komunikacije sa klijentima, a za takav nastup svakome treba najbolja štamparija. Predlažemo da više o njihovim uslugama pogledate ovde i obavezno proverite reference pa da se i sami uverite zašto je „Zemunplast“ naš predlog. 

Originalni pokloni za svakog 

Pored kvalitetne štampe u svrhu promocije, u štampariji se mogu izraditi personalizovani pokloni koji su trajna uspomena. Štampa na majicama, šoljama, izrada posebnih albuma sa slikama, print na jastučnicama… Profesionalna štamparija ima kvalitetnu ofset i digitalnu štampu, koristi najkvalitetnije uređaje i profesionalno radi za svakog klijenta.

Šta čini kvalitetnu štampu?

Kvalitetna štampa ne zavisi samo od kvalitetnih štampača već i od stručnosti ljudi koji tu štampu rade. Loši rezultati se vide ako štampa nije postojana i nije pravilno centrirana na materijalu na kome se radi.

Na štampariji je odgovornost da zna da li se može dobiti dobar rezultat ili štampa neće biti adekvatna.

Klijenti imaju različite želje koje su vrlo često isuviše komplikovane, nejasne i loše će izgledati kada se odštampaju. Profesionalno obučeni radnici u štampariji će odmah uočiti mane u postojećem dizajnu i predložiti izmene. Nekada je samo mala promena dovoljna da se dobije mnogo bolji efekat pa je uočavanje detalja i ispravljanje grešaka jako važno.

Pogledajte oko sebe, svuda su vidljivi rezultati rada jedne štamparije. Nalepnice na uređajima, flašama, deklaracije, uputstva za upotrebu, štampa na omotima kutija, na kesama. Svaki komad odeće, aksesoari, knjige, časopisi… sve je to delo neke od štamparija i vide se njihovi radovi.

Ako i vama treba njihova pomoć, pažljivo birajte štampariju za saradnju jer se greške štampanjem ne mogu poništiti i neprihvatljive su kod renomiranih firmi!

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *