Mlada i čista koža uz PRX T33 tretman

Želite li mladu kožu, bez fleka, bora, linija, kožu koja je sveža i zrači? Uglavnom se kod ovakvih želja odmah pomisli da je potrebno ići na neke invazivne tretmane ili estetske zahvate, koji su i komplikovani i bolni, međutim, to nije obavezno, jer postoji jedan tretman koji je izdanak inovativne medicine u oblasti kozmetologije i dermatologije – PRX T33 tretman.

Bez ikakvih uboda, iglica, poput najjednostavnijeg i klasičnog tretmana lica, PRX T33 tretman predstavlja savršen hemijski piling za biorevitalizaciju kože koji se, za razliku od većine postojećih, može raditi bilo kad, odnosno u bilo kojem periodu godine, bez obzira na to da li je jesen, zima, proleće ili leto. Preporučuje se da se uradi od tri do pet tretmana na godišnjem nivou, ali to zavisi od tipa i stanja kože, kao i ozbiljnosti problema koji je potrebno rešiti. Kome je PRX T33 tretman u stvari namenjen?

Da li PRX T33 tretman mogu raditi svi?

Ukoliko tražite neki salon u Beogradu, na primer, koji u okviru svoje ponude ima i PRX T33 hemijski piling, bitno je da znate da tretman ne nude isključivo zrelijim osobama, te osobama koje žele da reše problem sa finim linijama i borama na licu. PRX T33 je namenjen svima, od tinejdžera do starijih, te ženama i muškarcima.

Kod mladih, tinejdžera i adolescenata, PRX T33 tretman je odlično rešenje za sve one fleke koje nastaju od bubuljica, te ožiljke koji su česti kako od njih, tako i od akni. Kod nešto starijih, PRX T33 se koristi kako bi se uklonile depigmentacije koje nastaju usled sunčanja bez nanošenja zaštitnih krema, depigmentacija koje nastaju tokom trudnoće i slično. Dok se kod starijih PRX T33 tretman koristi kako bi se koža lica, vrata i dekoltea podmladila, tj. zategla, kako bi joj se vratila jedrina, svežina i odmoran izgled.

Kako izgleda tretman PRX T33?

Sam tretman nije komplikovan, niti dugo traje, jer se sastoji iz svega tri koraka. Prvi korak jeste temeljno čišćenje lica od nečistoća, sebuma, ostatka šminke, nakon čega dolazi drugi i najvažniji korak, utrljavanje masažnim pokretima preparata PRX T33 koji predstavlja jedinjenje trihlorsirćetne kiseline i vodonik-peroksida. Treći i završni korak jeste nanošenje kreme na celo područje lica, vrata i dekoltea, koja odgovara tipu i stanju klijentove kože.

Ne postoji proces pripreme za tretman, niti neki posttretmanski oporavak, jer se odmah možete vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Ono šta se zavetuje za bilo koji tretman za lice, od najjednostavnijeg do najkomplikovanijeg, jeste izbeći naporne fizičke aktivnosti u naredna 24 sata zbog znojenja, te izbeći i šminkanje u tom periodu, mada može da se i šminka nakon PRX T33 tretmana ukoliko postoji potreba, ništa značajno neće da se dogodi.

Rezultati tretmana su vidljivi istog tretnutka, iako je pun rezultat potrebno sačekati par dana kako bi se video. Koliko će efekat trajati zavisi od samog ponašanja prema koži, načina na koji je negujete, da li je nega adekvatna i prilagođena tipu i stanju kože, kao i činjenici da li redovno nanosite SPF kreme koje u najvećoj meri brinu o mladosti i zdravlju kože.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *