Otkrijte čari noćnog života na beogradskim splavovima

Noćni život Beograda je, slobodno se može reći pravi brend glavnog grada naše zemlje. Upravo zato mnogi, naročito oni mlađih generacija posećuju ovaj grad, ne bi li imali prilike da otkriju svu lepotu noćnog provoda u Beogradu. Splavovi su, očekivano mesta koja po tom pitanju prednjače, mada ništa manje nisu zanimljivi ni beogradski klubovi. 

Odličan izbor muzike na mnogim žurkama, kao i obimna ponuda pića, u određenim ugostiteljskim objektima i gastronomskih specijaliteta, samo su neki od razloga zašto je Beograd drugo ime za noćni provod, koji se može videti samo na filmu. Svemu tome treba dodati i neverovatno osvetljenje po kome je grad poznat, što sve upotpunjuje ambijent i uživanje noću na reci.  

Splavovi kao asocijacija na noćni život Beograda 

Možda nije tako delovalo pre određenog vremena, kada beogradski splavovi nisu bili toliko brojni i toliko poznati, te je bilo svega par njih, ali danas splavovi kao što su The Money Club, River i drugi mogu da se pohvale impozantnom ponudom noćnih žurki. Vremenom su upravo splavovi postali svojevrstan simbol zato što je lokacija, po mnogo čemu jedinstvena, najbolje uspela da izrazi duh grada. 

Usluga je maksimalno profesionalna i spremna da u svakom trenutku pobrine za sve zahteve gostiju, na kojima je samo da uživaju u sjajnoj ponudi pića i hrane, ukoliko splav ima i kuhinju. Standard usluge i menija koji se podrazumeva na splavovima, na svetskom je nivou i okrenut je kako domaćim tako i stranim posetiocima.   

Svemu tome treba dodati i informaciju da je većina splavova na beogradskim rekama otvorena ne samo u toku letnjih meseci, nego i tokom čitave sezone, tako da se u tematskim žurkama, nastupima poznatih DJ-eva, muzičara i bendova može uživati tokom čitave godine. 

Kako odabrati najbolji splav u Beogradu? 

Nije jednostavno među toliko beogradskih splavova odabrati upravo onaj koji se može smatrati najboljim, prosto zato što su u zavisnosti od klijentele, svi splavovi u Beogradu najbolji. Splav River, Na vodi kafana i The Money Club čest su izbor i lokalaca i onih, koji ovaj grad posećuju kako bi po preporuci iskusili slobodu Balkana, koja se ovde u gostoprimstvu domaćina najbolje ogleda. Najbolji splav je onaj koji odgovara vašem muzičkom ukusu i životnom stilu, onaj koji najbolje odgovara vašem zamišljenom konceptu najboljeg provoda.

Većina popularnih splavova, kao što su River, Na vodi kafana i The Money Club, nalazi se u područjima gde je parking često problematičan. Preporučuje se dolazak taksijem kako biste izbegli stres oko parkiranja. Takođe, mnogi splavovi imaju dogovor sa lokalnim taksi službama koje su stalno dostupne ispred ulaza.

Prilikom odabira splava, razmislite o svom muzičkom ukusu. Splav River je poznat po energičnim DJ nastupima i elektronskoj muzici, dok Na vodi kafana nudi živu narodnu muziku i bendove. The Money Club često ugosti međunarodne muzičare i DJ-eve, pružajući raznoliku muzičku ponudu.

Ako planirate da provedete celu noć na splavu, važno je znati da neki splavovi, pored odlične muzike, nude i ukusne gastronomske specijalitete, bilo da je reč o tradicionalnoj srpskoj kuhinji ili međunarodnim delikatesima.  Pre nego što se odlučite za određeni splav, pogledajte recenzije i preporuke na internetu. Lokalni forumi, društvene mreže i turistički vodiči često sadrže korisne informacije i iskrene ocene posetilaca koje vam mogu pomoći da napravite najbolji izbor.

Ekskluzivni provod na splavu The money Club

Budući da nije u pitanju splav koji dugo postoji, polako ali sigurno počinje da zauzima vrlo značajno mesto u noćnom životu grada. The Money Club, smešten na keju kod Sajma, je zapravo letnja varijanta kluba Bank. Na splavu nastupaju neki od najpoznatijih DJ-eva na našoj i regionalnog sceni, tako da je vrlo brzo postao omiljenim među ljubiteljima elektronskog zvuka.  

Muzičke zvezde, glumci, infulenseri, odnosno elita grada, često je deo zanimljivog i šarenolikog društva na splavu, što samo dodatno doprinosi sveukupnom utiskom da je reč o glamuroznom klubu koji prati svetske standarde. Samo ime daje do daje do znanja da se na dobar provod ne treba štedeti i da je novac statusni simbol, koji najbolje objašnjava moto ovog splava. Usluga je na splavu spremna da na svaki mig gostiju odgovori brzo i efikasno kako bi svako od pristunih zaista uživao u muzici i dobrom društvu, bez imalo brge da će i najmanja sitnica pokvariti ugođaj večeri. Ekskluziva da bi bila to što jeste mora imati sve neophodne sastojke, od kojih su najbolje piće, elitno društvo i dobra ideja kako da se potroši novac. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *