Spremite se na vreme za Novu godinu 2019

Za ljude iz unutrašnjosti, ali i iz same prestonice, najznamljiviji grad u Srbiji, jeste sama prestonica Beograd. Beograd je mesto koje nudi različite mogućnosti za doček Nove godine. Tačno je da ima još četiri ipo meseca do Nove godine, ali je već vreme da se razmišlja kako organizovati doček Nove godine. Tako da pravo sa toplih sunčanih plaža u agencije ili na internet u potragu za što boljom odlukom za novogodišnju noć.

Pravi izbor za doček Nove godine 2019.

Kako bi odabrali pravo mesto za slavlje, onda vam nije rano da već polako krenete u potragu. Prvo saslušajte prijatelje, porodicu ili sa kim slavite, šta bi oni voleli pa zatim pravac u potragu. Nije tako lako izabrati mesto, a da odgovara svima. Zato polako, jer je bitno da doček Nove godine odgovara svima. U toj novogodišnjoj noći ne treba niko da bude tužan zbog odabira mesta ili muzike. Slušajte jedini druge i sigurno ćete naći prostor koji svima odgovara.

Novogodišnja mesta u prestonici

Najlakši način da pronađete odgovarajuće mesto gde ćete proslaviti najluđu noć jeste da ukucate na Google-u Kafane Nova godina 2019 Beograd ili jednostavno postavite pitanje gde za Novu godinu. Takođe, veliki izbor restorana, kafića i klubova za Novu godinu 2019 možete pronaći na https://www.nova-godina.rs/nova-godina-kafane-restorani-hoteli.

Strani i domaći turisti upoznati su da Beograd nudi mnoge izbore za doček Nove godine 2019. Tako se organizuju razne manifestacije ne samo za odrasle,već i za najmlađe, koncerti, klizališta i drugo. Što se tiče shoping centrova uglavnom su sniženja zimske garderobe, tako da po nekoj niskoj ceni možete kupiti dobar kaput ili čizme. Takođe postoje i štandovi na kojima se prodaju suveniri, slatkiši, kuvano vino, koje u zimskim danima dobro dođe i za raspoloženje i za cirkulaciju.

Što se tiče samog odabira mesta za proslavu novogodišnje noći, stanovnici Beograda uglavnom već znaju mesta u kojima tradicionalo osvanu do zore. Stranci koji dolaze, obično imaju organizovane dočeke u nekiim od poznatih klubova ili opciju da slave uz starogradsku muziku i prijatnu većeru u Skadarliji.
Oni koji ne žele da potroše puno za Novu godinu, imaće mogućnost tri večeri ispred Skupštine grada Beograda da uživaju u besplatnim koncertima i da u ponoć prisustvuju velelepnom vatrometu.

Doček Nove godine za najmlađe

Za decu Nova godina je nešto najlepše, dan kada slave sa porodicom, kada im dolazi Deda Mraz i donosi poklone. Ali za decu nisu koncerti i odlasci u kafani. Zato za njih postoji Trg otvorenog srca. Duž ulice kućice pune slatkiša, balona, zanimljivosti za decu. Tu su i mladići i devojke, preobučeni u vilenjake, irvase, Deda Mrazove i Mrazice raspoloženi za slikanje sa najmlađima. Obično se priređuje i nekoliko besplatnih predstava za decu, koje su idealne da decu odvojite malo od TV i možda kod njih probudite želju za glumom. Naravno postoje koncerti i za najmlađe, ali je đuskanje u toku dana i uz neki sokić, umesto vina. Najpoznatiji dečiji horovi su tu da razvesele svoje drugare, ali i mame i tate.

Kao što vidite svako može pronaći nešto za sebe da u praznicima odmori glavu od svakodnevnih problema, oslobodi se stresa i par dana ne razmišlja o svakodnevnici. U toj novogodišnjij noći zamislite želje, prigrlite voljene i težite da vam Nova godina ne prođe uzaludna. Dajte svoj maksimum od sebe i očekujte da će vam tako biti i uzvraćeno.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *