Ovo su najpouzdaniji proizvođači maski za telefon

Kupovina maske za telefon predstavlja obaveznu stvar za svakog odgovornog vlasnika pametnog telefona. Maska štiti aparat od spoljašnjih, mehaničkih oštećenja kao što su udarci, padovi ali i prašina i visoka ili niska temperatura.

Međutim, u moru raznorodne ponude, kako odabrati onu pravu? Ako ste i vi u nedoumici kakvu masku za telefon obezbediti svom ljubimcu – ostanite sa nama i upoznajte se sa brendovima čije ime vredi prvo pretražiti na Guglu!

Koliko je proizvođač bitan?

Žao nam je da vam razbijemo mitove i uverenja, ali nije dovoljno u retraživaču zalepiti se samo za maske za Huawei, za iphone ili Samsung. Ukoliko ne želite da vaša zaštita za telefon pukne ili se ošteti i pre nego što navrši optimalni period korišćenja – potrebno je pozabaviti se razlikama među proizvođačma.

Sirovina od koje je maska (ili folija) napravljena može dosta da vam kaže o tome koliki životni vek svoje zaštite možete da očekujete. Na tržištu su se izdvojili brojni proizvođači zaštitne opreme za telefon, ali – kako pronaći sredinu, i šta ona zapravo znači?

telefon-oprema-punjac-slusalice-iphone

Ono što čini jednog proizvođača dobrim izborom nisu samo široka ponuda različite zaštitne opreme već i optimalni odnos cene i kvaliteta. Kako biste za svog pametnog “ljubimca” napravili najbojlji izbor – predlažemo vam da ga “obučete” upravo iz asortimana brendova koje ćemo vam predstaviti u nastavku teksta!

#1. Baseus – novi standard u proizvodnji zaštitne opreme

Jedna od najdominantnijih kompanija koja se bavi proizvodnjom raznorodne zaštitne opreme za telefone jeste kineski magnat Baseus. Nepunih 10 godina, ova šenženska komanija ne prestaje da iznenađuje kompletnošću svoje ponude, kombinovane sa temeljnim istraživanjima materijala, razvoja za korisnika korisne i zanimljive opreme, dizajnirane baš prema njihovim potrebama (Baseus – Base(d) on use(r)).

Ovakav nastup na tržištu brzo je osvojio prebukirano kinesko tržište i podigao Baseusovu ponudu i potrošnju na vrlo zavidan nivo. Njihov rad prepoznat je i u drugim delovima sveta, a svoje kupce redovno nagrađuju novom tehnologijom i ekološkim materijalima od kojih proizvode opremu za telefone.

#2. Nillkin – najveći azijski distributer telefonske opreme

Nema čoveka na prostoru azije koji barem jednom u životu nije imao Nillkin masku za telefon, zaštitno staklo, ali pre svega kablove za povezivanje telefona sa različitim uređajima. Za svoje dugogodišnje postojanje na tržištu, uspeli su da istrajnošću i premium kvalitetom zadrže kupce za svojim “štandom”, ali i da privole druge države da baš njih kupuju i koriste.

Nilikin oprema za telefone poznata je po elegantnom i jednostavnom dizajnu koji je kupio, korisnike pametnih uređaja, ali je sve zaljubljene u dizajn maski zadržao kvalitetom i dugotrajnošću proizvoda.

#3. Teracell – prvi među najboljima u svetu

Unapređivanje performansi telefona umnogome može zavisiti od toga kakvu mu zaštitu pružate, kako ga čuvate, kakav je kvalitet punjača kojim punite bateriju kao i koje data kablove koristite i uz koje uređaje.

Ova pitanja među prvima na tržištu su postavili tehnolozi iz proizvdnje zaštitne i propratne opreme u kompaniji Teracell. Visoki kvalitet njihove opreme za telefone koja se koristi u automobilima ili za prebacivanje podataka sa telefona na druge uređaje i računare postali su reper kvaliteta za svaku narednu kompaniju koja je imala u planu da se bavi sličnim poslom.

I dalje vam je teško da odaberete?

Kvalitetna oprema za telefone nije jednostavan zadatak koji se može obaviti za pola sata. Odnosno, može biti – ali samo ako ste prethodno dobro promislili o tome kom brendu želite da ukažete poverenje.

Od toga koji brend izaberete i date novac za neki deo opreme, zavisiće i sigurnost vašeg pametnog aparata, njegova “sudbina” pri padu i potencijalna oštećenja, brzina prenošenja podataka ili životni vek baterije, koji je direktno povezan sa tim koji punjač imate i koliko vodite računa o tome kada je na njega prikačen telefon.

Nadamo se da smo vam ovim tekstom, bar donekle, olakšali izbor ili vas barem usmerili u kom pravcu da potražite masku ili neki drugi deo opreme za telefon kojim ćete ga zaštititi. Nadamo se da ćete i vi biti deo zadovoljne klijentele i tako poržati dugu istoriju dobrog glasa koji prati brendove izdvojene na listi.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *