Neobične tuš kabine su glavni trend u uređenju kupatila u 2022.

Zaljubljenici u uređenje enterijera sa nestrpljenjem iščekuju dolazak nove sezone i generalno nove godine jer smene na kalendaru označavaju dolazak novih i često uzbudljivih trendova. A, najbolje u vezi sa trendovima je to što su uvek toliko sveobuhvatni da svako može da pronađe odgovarajući za sebe i lako ga primeni u svom enterijeru.

Danas ćemo se pozabaviti uređenjem kupatila kao jedne od, realno, najvažnijih prostorija u našim domovima kojoj iz nekog nepoznatog razloga obično posvećujemo najmanje pažnje. Trendovi u ovoj oblasti će u narednoj godini biti smeli i odvažni, a to se naročito odnosi na pojedine elemente kao što su tuš kabine.

Ukoliko želite da tuš kabina bude centralni detalj oko kog će se “vrteti” sve ostalo, u nastavku vam donosimo trendi ideje kako da iz nje izvučete maksimum i kreirate enterijer vredan stranica najluksuznijih magazina.

Dodir prirode

Povratak prirodi je vodeći trend u enterijeru uopšte, te nije zaobišao ni tuš kabine. S obzirom na to da je teško inkorporirati drvo u prostor koji je stalno ispunjen vodom, biće dovoljno da se odlučite za luksuzne pločice sa imitacijom drveta kako biste dobili izgled poput onog koji ste viđali na Pinterestu. Osim toga, prostor oko tuš kabine možete oplemeniti biljkama koje uspevaju u vlažnoj sredini.

Zeleni mermer

Mermer je omiljeni “stanovnik” svakog kupatila, a inspirisani prirodom, dizajneri enterijera savetuju da mermer bude u zelenim nijansama kako biste i na taj način stvorili miran, opuštajući efekat poput onog koji na nas ostavlja priroda. Tuš kabine u zelenim nijansama izgledaju lukuszno i prijatno i sigurno ćete poželeti da provodite tu veći deo dana!

Fluidni oblici

Tuš kabine fluidnih, “tečnih” oblika biće i te kako popularne. Zato, zaboravite na oštre ivice i potrudite se da one budu zaobljene kako biste stvorili “mekši” kutak. Slično pravilo možete primeniti i kada birate pločice za tuš kabinu – fluidne površine uneće određenu dubinu u vaše kupatilo.

Terakota

Terakota je još jedna trendi boja za kupatilo koja se odlično snašla kada su u pitanju tuš kabine. Ukoliko tuš kabinu obložite pločicama u ovoj boji, unećete u svoje kupatilo dodir luksuza kom nećete moći da odolite! Detaljima u ovoj boji takođe ćete upotpuniti izgled svog kupatila.

Neobično osvetljenje

Ukoliko imate prostora, tuš kabine sa osvetljenjem promeniće vaše svakodnevne navike! Uključivanjem upadljivog svetla nateraće vas da redovno odvajate dovoljno vremena za negu i opuštanje.

Metalik detalji

Tuš kabine sa metalik detaljima kreiraće retro stil koji je već sezonama unazad mega popularan. Favoriti su svakako staro zlato i bakar, a najlakše je ove detalje uključiti krzo slavine, tuš i slične elemente. U kombinaciji sa belom ili mermernom, vaše kupatilo će izgledati fenomenalno!

Crna

Tamna kupatila su mahom neočekivana, ali baš zato su i tako efektna zanimljiva za videti. Naravno, nije neophodno celo kupatilo obaviti u crno – dovoljno je da prostor tuš kabine bude obložen crnim pločicama, dok ostatak kupatila može biti u nekoj drugoj boji. Kako biste izbalansirali sve ove elemente, uključite još neke crne detalje.

Pretražite “tuš kabine cena” i pronađite onu po vašoj meri

Ukoliko vam je potrebna i vizuelna inspiracija kako da uredite svoje kupatilo, a uz to vas interesuje i cena vaših zamisli, biće dovoljno da u pretraživač ukucate “tuš kabine cena” kako biste pronašli sve što vam je potrebno. Razume se, cena tuš kabina variraće od modela i svih propratnih elemenata koje želite da uključite, ali ako ne želite da štedite – samo napred. Ponekad je cena tuš kabina sasvim opravdana, ali svakako je savet da svoje ideje prilagodite svom budžetu. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *