Zašto izabrati Hogan patike?

Trendovi u modi se menjaju vrlo često. Neprekidno se javlajjau mnoge novine, što je posebno primetno kod mlađe populacije. Neke od tih novina bivaju i teško prihvaćene. Neke ljudi vrlo lako prihvate i počnu da ih kupuju gotovo čim se pojave na tržištu. 

Jedan od ekskluzivnih brendova, koji je sve zastupljeniji u našoj zemlji, nastao je osamdesetih godina prošlog veka u Njujorku. Da bi Hogan patike danas izgledale tako kako izgledaju, na njima dugo radi obiman tim dizajnera, ali i istraživača. Baš zato se i može pohvaliti izuzetno trajnim i kvalitetnim modelima patika.

Brend za modernu poslovnu devojku 

Osnovni cilj koji su osnivači ove američke kompanije imali jeste da devojkama koje su zbog svog posla morale da nose cipele na štiklu, u velikoj meri olakšaju svakodnevno funkcionisanje. Zato su nastale prvobitne Hogan patike, koje su podrazumevale i đonom, čija je debljina u proseku 5 centimetara. Upravo tako kreiran đon je i trebalo da olakša devojkama nošenje neudobne obuća na štiklu. Samim tim je i posebna pažnja bila posvećena dizajnu, prosto zato što je trebalo da Hogan patike budu dizajnirane tako da mogu da se uklope uz poslovnu garderobu i da ne budu samo elegantne, već i udobne. 

Danas naravno ne postoje samo ženske, već i muške patike ovog brenda, ali i one koje su namenjene mališanima. 

Jedna od osnovnih karakteristika većine modela jeste đon od memorijske pene, što i te kako utiče na udobnost ovakve obuće

Takođe, dizajneri i te kako vode računa i o materijalima koji se koriste, pa su brojni modeli izrađeni od kože. Naravno da postoje i modeli koji su izrađeni od drugih materijala, ali sve njih bez izuzetka karakteriše izuzetan kvalitet. Kada pogledate jedan model ovih patika, biće vam i potpuno jasno koliko se truda ulaže u njihovu izradu.

Na većini modela patika ovog brenda, bez obzira da li su u pitanju one namenjene deci, ženama ili muškarcima, nalazi se i đon čija je debljina uglavnom oko 5 centimetara, iako se u ponudi mogu pronaći i Hogan patike koje nemaju toliko debeo đon. 

Čini se da su dizajneri pre fokusirani na udobnost, nego na boje, pa nijje čudno što se mnoge Hogan patike mogu naći u tri osnovne boje i to crnoj, srebrnoj i beloj, barem kada su u pitanju ženski modeli. Ipak, sve to uopšte ne utiče na njihovu lepotu, prosto zato što na većini najpre ženskih modela postoje i detalji u drugim bojama, koji upotpunjuju obuću na najbolji mogući način. Naročito je interesantno i to što na gotovo svakom modelu patika postoji i jedan delaj, koji je donekle skriven i upravo to je ono po čemu su takođe patike ovog brenda i prepoznatljive. 

Mnoge dame širom sveta, pa i u našoj zemlji, kojima je udobnost najbitnija, a koje se najpre mogu svrstati u poslovne žene, najpre biraju upravo Hogan patike. Ne samo zato što su udobne i što mogu da zamene i neke elegantne cipele sa štiklom, već i zato što se odlično mogu uklopiti uz svaku poslovnu kombinaciju na najbolji mogući način. Uz to su dostupne u nekoliko osnovnih boja na prvom mestu, što ih čini idealnom opcijom upravo za poslvni autfit svake dame. 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *