Simbolične sitnice, nakit iz zlatara i drugi pokloni prikladni kao dar damama za 8. Mart

Svaka žena specifična je na svoj način. Da bi se jedna dama osećala još šarmantnije i ženstvenije, ona obožava da dobija prijatna iznenađenja i poklone koji hrane njen ego.

U današnjici zanemariti 8. Mart za ženu označava zanemarivanje njene ličnosti. Približavanje proleću ali i cenjenje Dana žena odlična je prilika da joj poklonite nešto sasvim neuobičajeno, sveže i inspirativno. U prodaji je mnoštvo poklona, no kakav odabrati a uspeti rastopiti srce žene? Neke dame obožavaju cveće, dok druge su više zainteresovane za kozmetiku ili nakit iz zlatara. Dok zbunjenost muškaraca raste, pokušaćemo pomoći prilikom odabira sa nekoliko ideja:

Elegantna večera ali i umetnost

Gastronomska gozba u restoranu za dvoje originalan je način da vašoj dami pokažete koliko vam je bitna. No, takođe svestrana ideja za ljubiteljke umetnosti jeste poseta bioskopu, pozorištu ili određenoj kulturnoj manifestaciji koja naglašava čar ženskog praznika. Odabrani umetnički aranžman možete efektno kombinovati sa laganim obrokom ili koktelom u omiljenom restoranu. Ovakva vrsta poklona zagarantovano će ostati u lepom sećanju svake žene. 

Kozmetika i arome

Parfemi i sveukupna kozmetika su ono što većini žena zapada svakodnevno za oko. Svaka dama brine o svom telu. So za kupanje, setovi gelova za tuširanje, razna aromaterapijska ulja i slični proizvodi umiriće dušu žene. Nežni prolećni mirisi odličan su izbor koji može naglasiti stil i karakter.

Inspirativni funkcionalni detalji

Pokloniti ženi novčanik, torbu ili stilsku futrolu za naočare i telefon pun je pogodak. Kožni proizvodi neuobičajenih boja i printova svideće se većini žena. 

Uređaji za domaćinstvo i setovi

Mnogo je dama koje vole udobnost u svojim domovima i svakodnevne olakšice. Asortiman tostera, termosa, blendera, masažera i uređaja za ličnu negu izmamiće zasigurno oduševljenje. Pored toga, žene obožavaju neuobičajene posteljine, prostirke, stoljnake, razne setove za začine, aromatične setove i tako dalje. Funkcionalnost pored izražene originalnosti za modernu damu biće pun pogodak. 

Set za spavanje ili pidžama

Satenski setovi intrigantnih dezena neće vaše izabranice ostaviti ravnodušnima. Čak i svaka praktična dama želi u svetu trendova da ostane tokom spavanja lepa. Delikatan i intimni set kao poklon oduševiće svaku ženu.  

Osveživači vazduha i setovi sveća

Opuštajuće arome i ugodna atmosfera sve su što jednoj ženi treba. Za aktivan omor u enterijeru, širok je spektar veštakih, romantičnih osvetljenja i mirisa koji bude pozitivne emocije i pune organizam elanom.

Nakit i zlatare

Većina modernih žena sanja o dobrim komadima nakita. Zlatare su glavna uloga u toj priči. Temperamentne dame obožavaju prstenje, minđuše, priveske i narukvice. Zlatare za 8. Mart nude raznolike cvetne motive sa dragocenim poludragim kamenjem. Negovana i lepa dama zasigurno će biti oduševljena neobičnim komadom nakita. Zlatare u svojoj ponudi poseduju moderne dezene skladne za svaki ženski stil. Pokloniti ženi nakit znak je vaše predanosti. Ženska duša po prirodi voli harmoniju ukrašavanja pa vam neće biti teško da joj izmamite osmeh. Zlatare će vam priskočiti u pomoć i sa svojim ponudama sigurno uspeti da osvoje žensko srce održavajući veselost, mladolikost i lepotu. 

Ranac kao dodatak odevnoj kombinaciji

Širok je spektar rančeva koji postoje u prodaji. Ukoliko je vaša izabranica ljubiteljka jednog od njih, ovakav poklon može biti pravi pogodak za budući zajednički odmor u prirodi ili za umerenu šetnju u letnjim noćima. Raznolikost u dezenima, boji, veličini i stilu omogućiće vašoj dami uspešno kombinovanje rančeva sa svakodnevnom garderobom.

 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *