Minđuše trend koji je uvek aktuelan

Vekovima unazad najpopularniji nakit kod žena jesu minđuše. To je nakit koji se nosi uvek i u svakoj prilici. 

Modela minđuša je mnogo, tako da se mogu uklopiti u svaku odevnu kombinaciju, počev od dnevne ili neke sportske varijante do odevnih kombinacija namenjenih nekim važnim i svečanim događajima.

Kada žena na sebi ima nakit ona se oseća posebnom. Minđuše ,,otvaraju“ lice svake žene i daju lični pečat na svakoj odevnoj kombinaciji. Sa minđušama koje su upečatljive i vidljive, izdvajate se iz mase. Dame koje znaju da ih nose uvek privlače poglede kako muškaraca tako i žena, i u centru su pažnje.

Trendovi se menaju svake godine, neke sezone popularne su velike i viseće minđuše, nekada su to alke, a nekad male i svedene. Kakvi god da su trendovi aktuelni, minđuše nosite vi a one samo pomažu vašem ličnom pečatu.

Prodaja dukata, prstenja i minđuša je kroz istoriju najčešće zastupljena.

Vrste minđuša

Minđuše mogu biti različitih veličina i oblika i napravljene od raznoraznih materijala. Za one koji su spremni da izdvoje veću sumu novca na raspolaganju su dijamanti i drugo drago kamenje u raznim oblicima i veličinama. Zlato (belo, žuto ili roze), biseri, dijamanti i drago kamenje su uvek u modi tako da koji god oblik izaberete nećete pogrešiti i bićete upečatljivi, ženstveniji i zavodljiviji.

Kako i gde čuvati nakit?

Ukoliko želite da na kretivan i uredan način čuvate vaše minđuse ili prstenje, kutija za nakit pravljenja u vašoj ličnoj izradi može biti odlično rešenje za vas. Potreban vam je manji peškir, kutija sa poklopcem, makaze i parče materijala. Kutiju možete ukrasiti onako kako se vama sviđa, uzmite neki stari peškir i izmerite koja širina bi se uklopila uz širinu kutije. Kada ste to izmerili, uzmite makaze i zasečite određeni deo peškira koji vam se uklapa u širinu kutije. Ne morate da brinete o tome da parče peškira bude pravilno isečen, uži ili širi deo peškira neće napravati problem. Isekli ste parčiće peškira, i sledeće što ćete uraditi jeste da urolujete te parčiće i postavite ih u kutiju. Sledeći korak jeste da uzmete materijal i izmerite koja Vam je dužina i širina potrebna kako biste preko urolanih peškira mogli da staviti parče materijala. Isekli ste parče materijala, sledeće što radite jeste da materijal stavite preko peškira i ,,ušuškate ga“ između malih rolnica, tako da se on uklopi i prekrije male rolnice peškira koje se nalaze na dnu kutije.

Svoje minđuše ili prstenje stavljate u blaga udubljenja, napravljenog od delića peškira i parče materijala, tako  je nakit uvek vidljiv i na dohvatu ruke. Na ovaj način možete sebi skratiti vreme za traženje nakita koji Vam baš u datom momentu treba i koji upotpunjuje još više Vaš izgled. Nakit se bolje čuva i možete sebi otkloniti stres od stalnog gubljenja po stanu, tobrama ili kupatilu. Te male sitne stvari su od velike važnosti za Vaš lični pečat i to da ste sa njim uvek posebne i svoje. Zašto onda da mu ne obezbedite kutak koji će biti samo njegov? Uz pomoć kutije za nakit, bilo da ste je vi pravili ili ste je kupili u nekoj radnji koja se bavi prodajom dukata i nakita, uvek ćete znati gde su vaši omiljeni ukrasi.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *