Top 7 lokala u Beogradu koji pružaju najbolji provod prilikom proslave Nove godine

Beograd je prestonica noćnog provoda, a raznolikost ponude ističe se kada se obeležavaju posebne proslave. Najveća te vrste je svakako ona novogodišnja, kada većina lokala u gradu pokazuje svoje pune kapacitete za organizaciju dobrog provoda. 

Neki se već godinama izdvajaju po pitanju organizacije dočeka, a mi smo za vas izdvojili 7 takvih lokala, u kojima je organizacija spektakularnih novogodišnjih proslava postala tradicija. 

#1 Klub Kasina by Community  – u samom centru dobrog provoda

Klub Kasina by Community nalazi se na Terazijama i predstavlja jedan od najekskluzivnijih klubova u gradu, na čijoj su bini gostovale najpoznatije domaće i regionalne zvezde, samim tim novogodišnja ponuda ovog kluba je ništa manje spektakularna.

Svake godine Kasina za Novu godinu dovede najpopularnije izvođače koji prirede spektakl za goste, a sve to bude propraćeno bogatom ponudom pića i zakuskom, kako bi slavlje bilo potpuno.

zurka-bacanje-salveta-proslava

#2 Hotel Crowne Plaza – doček u prostoru kreiranom za slavlje 

Hotel Crowne Plaza ima jednu od najvećih prostora prilagođenih za proslave i okuljanja različitih vrsta u regionu. Zato je ovaj hotel iskoristio svoj pun potencijal organizacijom spektakularnih novogodišnjih proslava. 

Odličan raspored stolova koji svim gostima pruža mogućnost da igraju i da se osećaju komforno, predivan enterijer, i kreiranje prazničnog ambijenta, samo su neke od odlika dočeka u ovom hotelu. 

Osim toga, ponuda hrane i pića osvojiće srca svih gurmana, a nastup popularnih domaćih muzičara kreiraće fantastičnu atmosferu. 

#3 Restoran Ušće Nacionalna klasa  – za klasu elegantniji doček

Restoran za koji se od trenutka otvaranja tražila stolica više, nesumnjivo je prepoznat i kao lokacija za nezaboravan novogodišnji provod u glavnom gradu Srbije. Ovde se Nova godina slavi sa velikim stilom, a već predivan i elegantan prostor transformiše se u pravu zimsku bajku za doček. 

U novogodišnjoj ponudi jela nalaze se odabrani gastonomski specijaliteti sa menija restorana, a izbor pića je podjednako pažljivo pripremljen za sve goste. 

#4 Hotel Hyatt regency – duga tradicija glamuroznih proslava

Ne možemo govoriti o lokalima koji imaju dugu tradiciju priređivanja impoznatnih proslava a da ne spomenemo čuveni Hajat. Mnogi stanovnici Beograda imali su prilike da se nađu u svečanoj sali ovog hotela, pa mogu da posvedoče o lepoti i stilizovanosti ovog prostora. 

Čitav duh se prenosi i za novogodišnje veselje, kada ovaj hotel dobija sasvim novo ruho. Uz odabrane izvođače i uigran tim organizatora i osoblja, Hyatt nesumnjivo godinama stoji u samom vrhu lestvice na kojoj se nalaze organizatori spektakularnih dočeka. 

#5 Gradska kafana – lud provod uz domaće izvođače 

Gradska kafana je jedna od najpopularnijih lokacija za dobar provod u Beogradu, a istu takvu žurku organizuju i povodom dočeka. Ovakav doček je po meri svih mladih ljudi koji uživaju u đuskanju, pevanju i skupljanju nezaboravnih uspomena sa dočeka. 

U Gradskoj kafani uvek gostuju izvođači koji sve goste dižu na noge, a o ovakvoj atmosferi se posebno vodi računa za Novu godinu. 

#6 Klub Ben Akiba – predstavnik alternativne scene grada

Ne uživaju svi u domaćoj muzici, i nastupima domaćih izvođača, pa se Beograd potrudio da svim ljubiteljima alternativne muzičke scene, kao i elektronskog i tehno zvuka pruži klub u kome će se organizovati baš takve žurke. To je  Ben Akiba. 

Smešten na Savamali, ovaj klub nalazi se u samoj žiži dobrog provoda, te ne treba da čudi što je postao izuzetno popularan i kao klub za novogodišnju proslavu. Ben Akiba ima dva nivoa, koji se razlikuju i po enterijeru i po muzici koja se pušta, a za doček se ovaj prostor u potpunosti prilagodi povodu. 

#7 Restoran Tri šešira – rustičan ambijent i doček sa stilom 

Restoran Tri Šešira jedan je od tradicionalnih starogradskih restorana smešten u samom srcu Skadarlije, pa je doček u ovom restoranu autentičan doživljaj za sve ljubitelje ovakvog izlaska. 

Ovde se uživa uz tamburaše, slušaju se najpoznatije starogradske pesme, pije se vino i rakija, i jed u se specijaliteti domaće kuhinje. Tri šešira predstavlja posebno iskustvo u bilo koje doba godine, a doček Nove godine posebno ističe ovo mesto. 

S obzirom na veliki broj ugostiteljskih objekata koji se otvaraju, kao i raznolikost ponude, postoji još mnogo restorana, kafana, klubova i hotela koji se mogu naći, ili koji će tek steći potencijal da se nađu na ovakvoj listi, a mi prepuštamo vama da donesete odluku da li se slažete ili ne sa našim izborom.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *